Xbox Game Pass iade edilmiyor

Akhezol

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler ben bir hata yapıp aboneliği yenile seçeneğini kapatmayı unutmuşum ve bu sabah kartımdan 44 TL kesti. Bende bunun üstüne iade etmek için sitesine girdim ama parayı iade et seçeneği bir türlü karşıma çıkmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-14_195033000.png
    resim_2022-09-14_195033000.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler ben bir hata yapıp aboneliği yenile seçeneğini kapatmayı unutmuşum ve bu sabah kartımdan 44 TL kesti. Bende bunun üstüne iade etmek için sitesine girdim ama parayı iade et seçeneği bir türlü karşıma çıkmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Hocam eğer 2. Ay otomatik ödeme ile ödeme yaptıysanız birdaha iade edemezsiniz . Sadece 1 ay sonuna kadar iade edebilirsiniz ben kendim deneyimledim. En fazla otomatik ödemeyi kapatıp game passi iptal edersin (iptal ettiğinde 1 ay sonra iptal edilecek ve ay para alınmayacak yani 1 ay dolana kadar kullanabilirsin iade geçti artık)

Eğer öyle değilse ve sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız desteğe yazın game pass 2 ay olmadıysa.

Hocam sırasıyla anlatayım.

1-https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us Burada bize ulaşın kısmına tıklayın
2- Abonelikler ve faturalandırma ve para iadesi talep etmek istiyorum'a tıklayın.
3-Topluluktan bir oyuncuya ileti gönderin kısmına tıklayın.
4-Aboneliği iptal ettiğinizi ve istemediğinizi, para iadesi istediğinizi fakat para iadesi seçeneği çıkmadı diye belirtin.(İngilizce)
5-Size Para iadesi ile ilgili form gönderiyorlar oradaki bilgileri doldurun ve gönderin. Microsoft size 72 Saat içerisinde ulaşıyor.

Bende bu ay aynı sorunu yaşadım ve böyle çözdüm umarım yardımcı olur.

1-https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us burada bize ulaşın kısmına tıklayın.
2- abonelikler ve faturalandırma ve para iadesi talep etmek Istiyorum'a tıklayın.
3-topluluktan bir oyuncuya ileti gönderin kısmına tıklayın.
4-aboneliği iptal ettiğinizi ve istemediğinizi, para iadesi istediğinizi fakat para iadesi seçeneği çıkmadı diye belirtin.(İngilizce)
5-size para iadesi ile ilgili form gönderiyorlar oradaki bilgileri doldurun ve gönderin. Microsoft size 72 saat içerisinde ulaşıyor.

Tamamdır hocam yaptım 72 saat sonra dönüş yapacaklarını söylediler inşallah iade olur :/

Hocam eğer 2. Ay otomatik ödeme ile ödeme yaptıysanız birdaha iade edemezsiniz . Sadece 1 ay sonuna kadar iade edebilirsiniz ben kendim deneyimledim. En fazla otomatik ödemeyi kapatıp game passi iptal edersin (iptal ettiğinde 1 ay sonra iptal edilecek ve ay para alınmayacak yani 1 ay dolana kadar kullanabilirsin iade geçti artık)

Eğer öyle değilse ve sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız desteğe yazın game pass 2 ay olmadıysa.
Form gönderdim yinede bi şansımı deniyim 72 saat içinde cevap alıcam :(

2- Abonelikler ve faturalandırma ve para iadesi talep etmek istiyorum'a tıklayın.
4-Aboneliği iptal ettiğinizi ve istemediğinizi, para iadesi istediğinizi fakat para iadesi seçeneği çıkmadı diye belirtin.(İngilizce)
5-Size Para iadesi ile ilgili form gönderiyorlar oradaki bilgileri doldurun ve gönderin. Microsoft size 72 Saat içerisinde ulaşıyor.

Çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü , para iadesi yapıldı. 🙂

Son düzenleme:

Hocam bana da yardım eder misin lütfen.
Burada yazdıklarımı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı