Xbox Game Pass iade olmuyor

Buyurun link bırakayım:
Bir de buradan deneyin.

1665959513172.png

Böyle gözüküyor muhtemelen parayı çekti ve aboneliği de yenilemedi. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp iade almaya çalışacağım.

Başka hesaplarda satın mı aldım diye bakıyorum öbür hesaplarda da abonelik yok.

Müşteri hizmetlerini aradım fakat herhangi bir temsilciye bağlamıyor bir sayfaya yönlendiriyor.

Papara müşteri hizmetlerini de aradım 7 iş gününe kadar sürebileceğini söylediler. İlk iade talebimde geri dönüş olarak tarafıma iade yapıldığı söyleniyordu.

Son düzenleme:
Game Pass'de para iadesi yapılmıyor diye biliyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bir sorun yine de. İade yapamayacaklarını söylerlerse parayı çektiğini fakat aboneliğin yenilenmediğini belirtin. En azından 1 ay daha Game Pass kullanırsınız diye düşünüyorum.

Game Pass'de para iadesi yapılmıyor diye biliyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bir sorun yine de. İade yapamayacaklarını söylerlerse parayı çektiğini fakat aboneliğin yenilenmediğini belirtin. En azından 1 ay daha Game Pass kullanırsınız diye düşünüyorum.
Ben iade istiyorum, para yok abonelikte yok. Ayrıca bana iade ettiklerini söylediler ve tekrar iade yapamayız dediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı