E egmeen02312 Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Xbox Game Pass ile EA FC 24 oynayamıyorum. Xbox ile EA hesaplarını bağladım ama hala EA Play istiyor.
Xbox Game Pass ile EA FC 24 oynayamıyorum. Xbox ile EA hesaplarını bağladım ama hala EA Play istiyor.
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 25 Ağustos 2024 #2 Merhaba! EA Play hesabınız yok mu anlayamadım? Oyunu silmek ve tekrar yüklemek en iyi yöntem olabilir. Artı 0 Eksi
Merhaba! EA Play hesabınız yok mu anlayamadım? Oyunu silmek ve tekrar yüklemek en iyi yöntem olabilir.
KS KS E egmeen02312 Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 SelTheDev dedi: merhaba! EA Play hesabınız yok mu anlayamadım? Oyunu silmek ve tekrar yüklemek en iyi yöntem olabilir. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Ultimate var, EA hesabımda var normalde Xbox Game Pass Ultimate ile EA oyunlarını ücretsiz oynuyor olmam lazım (öyle yazıyor) ama yükleye tıkladığımda EA satın alma sayfasına yönlendiriyor. Artı 0 Eksi
SelTheDev dedi: merhaba! EA Play hesabınız yok mu anlayamadım? Oyunu silmek ve tekrar yüklemek en iyi yöntem olabilir. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Ultimate var, EA hesabımda var normalde Xbox Game Pass Ultimate ile EA oyunlarını ücretsiz oynuyor olmam lazım (öyle yazıyor) ama yükleye tıkladığımda EA satın alma sayfasına yönlendiriyor.