Eray Cemiyet Megapat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar; Xbox Game Pass edindim fakat EA oyunlarına erişemiyorum. Bağlamak gerekiyormuş. Konu hakkında bilen birileri yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar; Xbox Game Pass edindim fakat EA oyunlarına erişemiyorum. Bağlamak gerekiyormuş. Konu hakkında bilen birileri yardımcı olabilir mi?
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #2 Ultimate paketini mi aldın? Artı 0 Eksi
KS KS Eray Cemiyet Megapat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 Hayır. 29.99 tl olanı aldım. Artı 0 Eksi
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 Eray Cemiyet dedi: Hayır. 29.99 TL olanı aldım. Genişletmek için tıkla... EA oyunlarına erişmek için Ultimate olanı almanız gerek. Eray Cemiyet dedi: Hayır. 29.99 TL olanı aldım. Genişletmek için tıkla... Konsola mı aldınız PC'ye mi? Artı 0 Eksi
Eray Cemiyet dedi: Hayır. 29.99 TL olanı aldım. Genişletmek için tıkla... EA oyunlarına erişmek için Ultimate olanı almanız gerek. Eray Cemiyet dedi: Hayır. 29.99 TL olanı aldım. Genişletmek için tıkla... Konsola mı aldınız PC'ye mi?
KS KS Eray Cemiyet Megapat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 Emin misiniz? Xbox öyle demiyor ama. Ayrıca yükle butonu da çıkıyor. Ama o butona basınca EA'nin uygulamasına atıyor orda indirme başlamıyor. Artı 0 Eksi
Emin misiniz? Xbox öyle demiyor ama. Ayrıca yükle butonu da çıkıyor. Ama o butona basınca EA'nin uygulamasına atıyor orda indirme başlamıyor.
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #6 Eray Cemiyet dedi: Emin misiniz? Xbox öyle demiyor ama. Ayrıca yükle butonu da çıkıyor. Ama o butona basınca EA'nin uygulamasına atıyor orada indirme başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla PC için olan pakette EA var fakat konsol için olan da yok. Ultimate de zaten her şey var. Artı 0 Eksi
Eray Cemiyet dedi: Emin misiniz? Xbox öyle demiyor ama. Ayrıca yükle butonu da çıkıyor. Ama o butona basınca EA'nin uygulamasına atıyor orada indirme başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla PC için olan pakette EA var fakat konsol için olan da yok. Ultimate de zaten her şey var.
KS KS Eray Cemiyet Megapat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 Tamam işte ben PC için nasıl bağlayacağım onu soruyorum Artı 0 Eksi
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #8 Eray Cemiyet dedi: Tamam işte ben PC için nasıl bağlayacağım onu soruyorum Genişletmek için tıkla... Konsol için sandım ben özür dilerim. Artı 0 Eksi
Eray Cemiyet dedi: Tamam işte ben PC için nasıl bağlayacağım onu soruyorum Genişletmek için tıkla... Konsol için sandım ben özür dilerim.
wickity Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 158 Çözümler 3 4 Nisan 2021 #9 Sorunu çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi