letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.120 Çözümler 9 Yer Saratov 16 Eylül 2020 #1 Xbox Game Pass'im halihazır da var, EA Play veriyor mu? Yoksa Ultimate almak şart mı?
3 329490 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 3 16 Eylül 2020 #2 Ultimate versiyonunda veriliyor diye biliyorum fakat henüz hiçbirine gelmiş değil çünkü bende de şuan aktif ultime üyeliği var. Artı 0 Eksi
Ultimate versiyonunda veriliyor diye biliyorum fakat henüz hiçbirine gelmiş değil çünkü bende de şuan aktif ultime üyeliği var.
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.120 Çözümler 9 Yer Saratov 16 Eylül 2020 #3 Hacen dedi: Ultimate versiyonunda veriliyor diye biliyorum fakat henüz hiçbirine gelmiş değil çünkü bende de şuan aktif ultime üyeliği var. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelecek? Geldiği zaman ultimate üyelik alacağım da. Artı 0 Eksi
Hacen dedi: Ultimate versiyonunda veriliyor diye biliyorum fakat henüz hiçbirine gelmiş değil çünkü bende de şuan aktif ultime üyeliği var. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelecek? Geldiği zaman ultimate üyelik alacağım da.
3 329490 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 3 16 Eylül 2020 #4 Sanırım yıl sonunda gelecek ama ben de emin değilim bakıp buraya yazacağım. Evet yıl sonunda geliyor yazıyor. Ama Xbox Live Gold da dahil olabilir. Artı 0 Eksi
Sanırım yıl sonunda gelecek ama ben de emin değilim bakıp buraya yazacağım. Evet yıl sonunda geliyor yazıyor. Ama Xbox Live Gold da dahil olabilir.