Xbox Game Pass ile istenilen 2 oyun oynanabilir mi?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Call of Duty Modern Warfare 3 ve Black Ops 6 oynamak istiyorum 1 aylığına. 1 aylık Game Pass abonesi olursam 1 ay boyunca bu oyunları oynayabilir miyim? Yoksa Game Pass'in bana seçmiş olduğu oyunları mi oynayabilirim sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Call of Duty Modern Warfare 3 ve Black Ops 6 oynamak istiyorum 1 aylığına. 1 aylık Game Pass abonesi olursam 1 ay boyunca bu oyunları oynayabilir miyim? Yoksa Game Pass'in bana seçmiş olduğu oyunları mi oynayabilirim sadece?
ben bo6 oynadım alıp hatta 20 gün sonra sıkılıp game passi iade ettim 70 liramı da geri attılar on numara sistem

ben bo6 oynadım alıp hatta 20 gün sonra sıkılıp game passi iade ettim 70 liramı da geri attılar on numara sistem
Kalan gün süresine göre mi iade yapıyorlar hocam, bir de oyunu beğenmediniz mi? Zaten özellikle mw3 için almak istiyorum 1 ay deneyimlemek için

Var hocam, oynayabilirsin.
Çok teşekkürler 🙏🏻

XBOX uygulamasına girip tüm oyunlar sekmesinden oynayabileceğin oyunları görebilirsin.
Sağolun hocam 🙏🏻

Kalan gün süresine göre mi iade yapıyorlar hocam, bir de oyunu beğenmediniz mi? Zaten özellikle MW3 için almak istiyorum 1 ay deneyimlemek için.

Çok teşekkürler 🙏🏻

Sağ olun hocam 🙏🏻

Evet kalan süreye göre, ben 2 3 gün kullanıp iade etmiştim 3 5 lira falan kestiler. Bölme işlemi yapıp günde kaç lira kestiğini öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı