Telefondan PC oyunları oynanabildiğini duymuştum Game Pass ile. Bu nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?
Gamepad var ama xbox'ın değil.Xcloud'dan bahsetmistir. Onun icin Ultimate, bir Gamepad'e ve VPN'e ihtiyacin var.
Gamepad var ama xbox'ın değil.
Vpn ile bağlandığımda gecikme olurmu oyunlarda birde her istediğim oyunu oynayabiliyormuyum, oyun satın almam lazımmı?
Ben telefonumu tv ye bağlıyorum, psp oyunlarını indirdim, kol da var,tıpkı bir konsol oldu telefonum,Xbox gamepad olması gerekmiyor, iyi bir VPN kullanırsanız gecikme çok az olur, normalde VPN'le bağlandıktan sonra VPN'i kapatıp oyuna devam edebiliyorsun.
Gamepass kütüphanesindeki oyunlardan Cloud üzerinde de oynanabilenleri oynayabiliyorsunuz oyun almanız gerekmiyor.
Ben telefonumu tv ye bağlıyorum, psp oyunlarını indirdim, kol da var,tıpkı bir konsol oldu telefonum,
Deneyceğim hocam, teşekkür ederim.
Cast TV diye bir program var, internet yayınını seçiyorum, 0.1 veya 0.2 saniye kadar gecikme oluyor sadece ama hiç rahatsız etmiyor.Televizyona ekranı mı yansıtıyorsunuz? Bu şekilde oynamanız biraz sorunlu olabilir gecikme olur ekrana paylaşım esnasında ama deneyin bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.