Xbox Game Pass indirim kodu var mıdır?

Şuan neredeyseniz orası, Technopat Sosyal! Başka bir forum üyesinden almıştım. Alım satım kategorisini inceleyin.

Günümüzde tek bir oyun fiyatı 200TL'leri bulurken, 6 aylık gold üyelik 121TL'ye nimettir. Sayısız oyun var ve gelmeye de devam ediyor. Bence uzun süre oyun açlığını giderir.

Game Pass'e dahil olan oyunların listesine bak ve dikkatini çeken oyunlar yoksa 1 aylık deneme yapabilirsin. Benim abonelik sürekli açık. Artık Netflix, Spotify gibi yer etti bende

Bende buna güvenerek 3 yıllık aldım sürekli oyun silkülasyonu var Microsoft'ta sağ olsun yerinde durmuyor sürekli oyun firmalarını alıyor.

İfadeler: WTC
@249873 İyi yapmışsınız. Çünkü sağlam yapımlar gelmeye başlayacak Microsoft tarafından. Aldıkları firmaların ekmeğini yemeye başlarlar.

Kingdom'un gelme durumu olabilir de, Bannerlord zor bence. Oyunlar sürekli güncelleniyor belli olmaz. Microsoft artık ne yapsa şaşırtmaz Büyük yatırımlar yapıyorlar. EA firmasını da yakında satın alırlar. Demedi, demeyin.

GTA 5 RDR 2 falanda yokmuş ben hepsi var sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…