Xbox Game Pass indirim kodu var mıdır?

Günümüzde tek bir oyun fiyatı 200TL'leri bulurken, 6 aylık gold üyelik 121TL'ye nimettir. Sayısız oyun var ve gelmeye de devam ediyor. Bence uzun süre oyun açlığını giderir.

Game Pass'e dahil olan oyunların listesine bak ve dikkatini çeken oyunlar yoksa 1 aylık deneme yapabilirsin. Benim abonelik sürekli açık. Artık Netflix, Spotify gibi yer etti bende :)

Günümüzde tek bir oyun fiyatı 200TL'leri bulurken, 6 aylık Gold üyelik 121TL'ye nimettir. Sayısız oyun var ve gelmeye de devam ediyor. Bence uzun süre oyun açlığını giderir.

Game Pass'e dahil olan oyunların listesine bak ve dikkatini çeken oyunlar yoksa 1 aylık deneme yapabilirsin. Benim abonelik sürekli açık. Artık Netflix, Spotify gibi yer etti bende :)

Bende buna güvenerek 3 yıllık aldım sürekli oyun silkülasyonu var Microsoft'ta sağ olsun yerinde durmuyor sürekli oyun firmalarını alıyor.

Kingdom'un gelme durumu olabilir de, Bannerlord zor bence. Oyunlar sürekli güncelleniyor belli olmaz. Microsoft artık ne yapsa şaşırtmaz :) Büyük yatırımlar yapıyorlar. EA firmasını da yakında satın alırlar. Demedi, demeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı