1 Aylığı 5 liraydı yanlış değilsem. Diğer aylarda normal fiyata dönüyor.Şu an Gamepass'te harika bir indirim var. 45 liradan 5 liraya düşüyor ama benim anlamadığım bir konu var. Bu indirimde üye olursak fiyat sürekli 5 lira olarak mı kalıyor yoksa indirim bitince tekrar 45 liraya mı çıkıyor?
1 Aylığı 5 liraydı yanlış değilsem. Diğer aylarda normal fiyata dönüyor.Şu an Gamepass'te harika bir indirim var. 45 liradan 5 liraya düşüyor ama benim anlamadığım bir konu var. Bu indirimde üye olursak fiyat sürekli 5 lira olarak mı kalıyor yoksa indirim bitince tekrar 45 liraya mı çıkıyor?
Ben pc kullanıcısı olarak hiç güzel bir oyuna rastlamadım içeriğinde. Daha çok konsol oyuncuları için yapılmış ve konsolda daha kaliteli oyunları veriyorlar galiba.İlk ayınız için 5,90 TL ve ardından ayda 44,99 TL ödeyin demisler. Indirim ilk ay icin gecerli.
Pc ve Konsol için aynı oyunları veriyorlar.Ben pc kullanıcısı olarak hiç güzel bir oyuna rastlamadım içeriğinde. Daha çok konsol oyuncuları için yapılmış ve konsolda daha kaliteli oyunları veriyorlar galiba.
Hocam tamamen aynı değil. Ben Gamepass Ultimate kullanıcısıyım. Bazı farklar var.
Baştan adamakıllı oyun yok o zaman.Pc ve Konsol için aynı oyunları veriyorlar.
PC ve konsol için aynı oyunları veriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.