MstfKR
Hectopat
Amerika vpn ile.Herkese merhaba, yakın bir arkadaşıma Discord bedava Game Pass kodu vermiş. Kendisi kullanmak istemediğinden kodu bana verdi fakat ben bu kodu yeni hesap oluşturmama rağmen kullanamıyorum. Ne yapmam gerek acaba?
Amerika VPN ile.
Googledan etkinleştir amerikan vpni ileTam olarak neyi nasıl yapmam gerekiyor acaba?
Hocam microsoft canlı desteğe yazın hallediyolar ama gamepass ve microsoft da kullandığınız gmail ile yazın bana 3 aylık bedava vermişlerdi Xbox Support .Herkese merhaba, yakın bir arkadaşıma Discord bedava Game Pass kodu vermiş. Kendisi kullanmak istemediğinden kodu bana verdi fakat ben bu kodu yeni hesap oluşturmama rağmen kullanamıyorum. Ne yapmam gerek acaba?
Dostum bu kodlar dcden geliyorsa amerika ile geliyor.Hocam microsoft canlı desteğe yazın hallediyolar ama gamepass ve microsoft da kullandığınız gmail ile yazın bana 3 aylık bedava vermişlerdi Xbox Support .
Hocam banada arkadaş vermişti dcden geleni ama olmamıştı canlı destekle konustuk hallettim.Dostum bu kodlar dcden geliyorsa amerika ile geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.