Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 631 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #1 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 3 Aralık 2021 #2 Drozvenn dedi: 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
yamankm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 1.733 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #3 Evet öte bir olayı yok dediğinden ibaret. Artı 0 Eksi
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.855 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #4 Hocam ben aldım güzel fakat Discord'dan al 2 aylık 26,99 hem Discord Nitro al hem de Xbox Game Pass Ultimate. Artı 0 Eksi
Hocam ben aldım güzel fakat Discord'dan al 2 aylık 26,99 hem Discord Nitro al hem de Xbox Game Pass Ultimate.
KS KS Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 631 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #5 eness24 dedi: Hocam ben aldım güzel fakat Discord'dan al 2 aylık 26,99 hem Discord Nitro al hem de Xbox Game Pass Ultimate. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor hocam eğer öyle ise mükemmel. Artı 0 Eksi
eness24 dedi: Hocam ben aldım güzel fakat Discord'dan al 2 aylık 26,99 hem Discord Nitro al hem de Xbox Game Pass Ultimate. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor hocam eğer öyle ise mükemmel.
goldenarmor5325 Picopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 718 3 Aralık 2021 #6 eness24 dedi: Hocam ben aldım güzel fakat Discord'dan al 2 aylık 26,99 hem Discord Nitro al hem de Xbox Game Pass Ultimate. Genişletmek için tıkla... Discord'dan nasıl Xbox Game Pass alınıyor? Artı 0 Eksi
eness24 dedi: Hocam ben aldım güzel fakat Discord'dan al 2 aylık 26,99 hem Discord Nitro al hem de Xbox Game Pass Ultimate. Genişletmek için tıkla... Discord'dan nasıl Xbox Game Pass alınıyor?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2021 #7 Drozvenn dedi: 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet ama 30 lirayı aylık olarak ödüyorsunuz. Ayrıca oyunların kalkma ihtimali de var. Ama bir oyun gelince minimum 1-2 yıl kalıyor (buna istisna galiba daha önce RDR2 olmuştu). Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet ama 30 lirayı aylık olarak ödüyorsunuz. Ayrıca oyunların kalkma ihtimali de var. Ama bir oyun gelince minimum 1-2 yıl kalıyor (buna istisna galiba daha önce RDR2 olmuştu).
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 3 Aralık 2021 #8 Drozvenn dedi: 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, bir ay boyunca açık büfe gibi yiyebildiğini yiyorsun. Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: 30TL gibi makul bir ücrete alıp oradaki tüm oyunları oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, bir ay boyunca açık büfe gibi yiyebildiğini yiyorsun.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.855 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #9 Drozvenn dedi: Nasıl oluyor hocam eğer öyle ise mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a girin direk Discord Nitro alın eğer nitronuz varsa olmaz veya başka hesap açarsınız Nitro'yu alın buraya girin kodu gör deyin alın. eness24 dedi: Hocam Discord'a girin direk Discord Nitro alın eğer nitronuz varsa olmaz veya başka hesap açarsınız Nitro'yu alın buraya girin kodu gör deyin alın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video da bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: Nasıl oluyor hocam eğer öyle ise mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a girin direk Discord Nitro alın eğer nitronuz varsa olmaz veya başka hesap açarsınız Nitro'yu alın buraya girin kodu gör deyin alın. eness24 dedi: Hocam Discord'a girin direk Discord Nitro alın eğer nitronuz varsa olmaz veya başka hesap açarsınız Nitro'yu alın buraya girin kodu gör deyin alın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video da bakabilirsiniz.
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 3 Aralık 2021 #10 eness24 dedi: Hocam Discord'a girin direk Discord Nitro alın eğer nitronuz varsa olmaz veya başka hesap açarsınız Nitro'yu alın buraya girin kodu gör deyin alın. Eki Görüntüle 1232183 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce gamepass almışlar yararlanabiliyor mu? Artı 0 Eksi
eness24 dedi: Hocam Discord'a girin direk Discord Nitro alın eğer nitronuz varsa olmaz veya başka hesap açarsınız Nitro'yu alın buraya girin kodu gör deyin alın. Eki Görüntüle 1232183 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce gamepass almışlar yararlanabiliyor mu?