Xbox Game Pass mantıklı mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Alırsam normal sürümünü alacağım. Yani aylık 30 TL vereceğim fakat oyunlar asla benim olmayacak. Bir türlü bu olaya ısınamıyorum, sanki boş yere para veriyormuşum gibime geliyor.

Son düzenleme:
Paranız varsa Gamepass yerine oyunları satın alın o zaman, paranız yoksa veya imkanlarınız kısıtlıysa Gamepass bulunmaz bir nimet şu dönemde.

Alırsam normal sürümünü alacağım. Yani aylık 30 TL vereceğim fakat oyunlar asla benim olmayacak. Bir türlü bu olaya ısınamıyorum, sanki boş yere para veriyormuşum gibime geliyor.

Her 30 TL verecekseniz mantıklı.

Eğer iyi bir bilgisayar almak imkansız ve oyun oynamayı seviyorsan mantıklı. Tabi sunulan oyunları bilemiyorum.

Alırsam normal sürümünü alacağım. yani aylık 30 TL vereceğim fakat oyunlar asla benim olmayacak. Bir türlü bu olaya ısınamıyorum, sanki boş yere para veriyormuşum gibime geliyor.
Oyun koleksiyonu yapıyorsanız mantıksız ama yeni tatlar arayıp keyifli zaman geçirmek istiyorsanız gayet mantıklı.

Alırsam normal sürümünü alacağım. yani aylık 30 TL vereceğim fakat oyunlar asla benim olmayacak. Bir türlü bu olaya ısınamıyorum, sanki boş yere para veriyormuşum gibime geliyor.
Günümüz Türkiye'sindeki muhtemelen tek mantıklı şey Gamepass'tir.

Vallaha dostum ben içinden merak ettiğim ama fiyatı pahalı gelen 10-15 oyunu oynayip kenara bence bıraktım muhtemelen stalker 2 çıkınca bir daha alacağım. Her zaman 30 lira vermek mantıklı olmuyor almadan veya üyeliği yenilemeden ne oynacagina karar ver kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…