Xbox Game Pass nedir?

FIFA 23 10 saatlik sürümü ile gelir FIFA 24 çıktıktan sonra sınırsız olur yani Xbox Game Pass aldığınızda 10 saat oynayabiliyosunuz. Ne zaman sınırsız olur tam bilgim yok ancak geldiğinde 10 saat oynayabilirsiniz.

Hadi ya. Sanırım istediğim kadar oynayabilmek için Ultimate satın almam gerekiyor.

Hadi ya. Sanırım istediğim kadar oynayabilmek için Ultimate satın almam gerekiyor.
Hocam şey de söyleyeyim herhangi bir oyunu Xbox Game Pass alarak sınırsız oynayamazsın sadece Fifa için geçerli değil ben eskiden kütüphanede durunca sınırsız oynayabiliyoruz sanıyodum ancak öyle değil bilgin olsun. Üyelik bitince oyunlar da gider.

Hocam şey de söyleyeyim herhangi bir oyunu Xbox Game Pass alarak sınırsız oynayamazsın sadece Fifa için geçerli değil ben eskiden kütüphanede durunca sınırsız oynayabiliyoruz sanıyodum ancak öyle değil bilgin olsun. Üyelik bitince oyunlar da gider.
Sınırsız derken ömür boyu sahip olamazsın anlamında, yanlış anlaşılmasın.

Hayır, EA oyunun satışları düşmemesi için bu politikayı uyguluyor. Ultimate ile alakalı değil.

Kusura bakmayin tam olarak anlayamadim. FIFA 23u sinirsiz oynayabiliyor muyum Game Pass ile yoksa Ultimate almam mi gerekiyor?

Hocam şey de söyleyeyim herhangi bir oyunu Xbox Game Pass alarak sınırsız oynayamazsın sadece FIFA için geçerli değil ben eskiden kütüphanede durunca sınırsız oynayabiliyoruz sanıyordum ancak öyle değil bilgin olsun. Üyelik bitince oyunlar da gider.

Sınırsız derken ömür boyu sahip olamazsın anlamında, yanlış anlaşılmasın.

Dediklerinizi anladim hocam zaten her ay uyeligimi devam ettirmeyi dusunuyorum benim icin onemli olan uyeligim boyunca FIFA serisini sinirsiz oynamak ve yeni cikan oyunlari oynamak.

Kusura bakmayin tam olarak anlayamadim. FIFA 23u sinirsiz oynayabiliyor muyum Game Pass ile yoksa Ultimate almam mi gerekiyor?

Dediklerinizi anladim hocam zaten her ay uyeligimi devam ettirmeyi dusunuyorum benim icin onemli olan uyeligim boyunca FIFA serisini sinirsiz oynamak ve yeni cikan oyunlari oynamak.
Fifa 23ü şuan maalesef oynayamazsınız 10 saatten fazla ama Fifa 22 10 saat sınırı kalktı diye biliyorum onu oynayabilirsiniz.

Amerika'da Torrent olayi yok o yuzden ya EA Play Pro'ya da Xbox Game Pass alacagim. Teşekkür ederim cevaplariniz icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı