Xbox Game Pass ödemeyi kabul etmiyor

raunennkel

Hectopat
Daha fazla  
1715192204875.png

1715192299012.png

Kartınız interente kapalı ile olabilir öüşteri hizmetlerini arayın görüşün bankanız ile.

Kartınız interente kapalı ile olabilir öüşteri hizmetlerini arayın görüşün bankanız ile.

Yok hocam bu kartla yine 3 ay Game Pass almıştım normalde gelirken parayı attım eve gelince kabul etmedi kartla ilgili olduğunu sanmıyorum şu anda Microsoft'un destek kısmına girdiğimde de bambaşka yerlere atıyor.

Aynısı bana da oldu. Kartın bu alışverişin adı neyse ona kapalı. Bana kartın bağlı olduğu telefon numarasından bu alışverişi yapamazsın bu numaraya bu kelimeyi yaz o zamam açılır diye SMS gelmişti.

Bana 2 ay önce bunu yaşatmıştı ama nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum, bana o tarz bir SMS gelmedi sanırım biraz daha bekleyip öyle deneyeceğim başka bir çözümü varsa onu da denerim.

Bana 2 ay önce bunu yaşatmıştı ama nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum, bana o tarz bir SMS gelmedi sanırım biraz daha bekleyip öyle deneyeceğim başka bir çözümü varsa onu da denerim.

O zaman internette kartınızın firmasını aratıp e ticarete nasıl açılır diye sorabilirsiniz.

O zaman internette kartınızın firmasını aratıp e ticarete nasıl açılır diye sorabilirsiniz.

Şimdi hallettim hocam yine de tavsiyen için teşekkürler, karta parayı attıktan sonra beklemem gerekiyor sanırım belli bir zamandan sonra ekleniyor, kredi kartı sıkıntı yaşatmasın diye sanal karta atıp öyle alıyorum bu tarz şeyleri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı