Xbox Game Pass Online oyun tavsiyesi

FPS tarzı istiyormuşsun. Öyleyse önce Battlefield oyunlarını aradan çıkaralım. Aralarından hoşuna gideni alabilirsin. Benim favorim BF 1'dir ama çok hile var. Ya da hep bana denk geliyor. BF V daha mantıklı gözüküyor bu yüzden. BF oyunlarının ardından Halo Infinite gelebilir. İlk çıktığı zaman 5 saat falan oynamıştım, fena değildi. Titanfall 2'ye ise kesinlikle bakmalısın. Aralarından oynarken en zevk aldığım oyundu. Son olarak Destiny 2 var. Arkadaşlarınla görev falan yaptığın, loot topladığın bir oyun diyebilirim. Kendisi hakkında bunun dışında pek bilgim yok, hiç oynamadım.

Birazda FPS harici önereyim. Bunların adını yazıp geçeceğim. Age of Empires oyunları, F1 2019, Sea of Thieves, Europe Universalis 4, Marvel's Avengers, Forza Horizon 5, Dead by Daylight, Conan Exiles ve FIFA 21.

Sistem özelliklerini söyleyin herkese bin defa söylüyoruz.
Sistemi iyi olanlar belirtme gereği duymuyor çoğu zaman. Sistemi iyi olmayanlar ise konuda belirtiyor veya konuyu "X işlemcisi için oyun önerisi" gibi başlıklarla açıyor. Bu kategoride sorabileceğin en iyi sorular; sevdiği oyun türleri, bütçesi ve önceden oynadığı oyunlar. Fazlasına pek gerek yok.

FPS tarzı istiyormuşsun. Öyleyse önce Battlefield oyunlarını aradan çıkaralım. Aralarından hoşuna gideni alabilirsin. Benim favorim BF 1'dir ama çok hile var. Ya da hep bana denk geliyor. BF v daha mantıklı gözüküyor bu yüzden. BF oyunlarının ardından Halo Infinite gelebilir. İlk çıktığı zaman 5 saat falan oynamıştım, fena değildi. Titanfall 2'ye ise kesinlikle bakmalısın. Aralarından oynarken en zevk aldığım oyundu. Son olarak Destiny 2 var. Arkadaşlarınla görev falan yaptığın, loot topladığın bir oyun diyebilirim. Kendisi hakkında bunun dışında pek bilgim yok, hiç oynamadım.

Biraz da FPS harici önereyim. Bunların adını yazıp geçeceğim. Age of Empires oyunları, F1 2019, Sea of Thieves, europe Universalis 4, Marvel's Avengers, Forza Horizon 5, Dead by Daylight, Conan exiles ve FIFA 21.

Sistemi iyi olanlar belirtme gereği duymuyor çoğu zaman. Sistemi iyi olmayanlar ise konuda belirtiyor veya konuyu "X işlemcisi için oyun önerisi" gibi başlıklarla açıyor. Bu kategoride sorabileceğin en iyi sorular; sevdiği oyun türleri, bütçesi ve önceden oynadığı oyunlar. Fazlasına pek gerek yok.

FIFA 21 hala Online oynanır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı