Xbox Game Pass oyun önerisi

Royce0

Decapat
Xbox Game Pass aldım sizce önerebileceğiniz oyunlar neler sistemim iyi ve bu oyunların arasından sizce hangilerini oynamalıyım şimdiden teşekkürler.
Bu arada indirdiğim oyunlar Stardew Valley, Bannerlord, Rematch.

Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Valhalla hikayesi en iyi olan bunların arasında sizce hangisi.

Xbox Game Pass aldım sizce önerebileceğiniz oyunlar neler sistemim iyi ve bu oyunların arasından sizce hangilerini oynamalıyım şimdiden teşekkürler.

Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Valhalla hikayesi en iyi olan bunların arasında sizce hangisi.

Battlefield serisi.
CoD serileri var.

Odyssey'i 200 saat oynadım son 30 saat hariç sıkılmadan oynadım %100lerken sıkıldım sadece. Valhalla'yı ise büyük hevesle cıktıgı gibi satın alıp 7. 8. saatinde sildim daha da indirmedim

Origins bayağı oynadım normalde Assassin's Creed sevmeyen biriyim ama sevdim.
Valhalla da güzel ama sıkıcı yanı fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı