Çözüldü Xbox Game Pass oyunlar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bablisok

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda oyunlara giremiyorum Game Pass alışımın 2. gününde böyle olması bayağı saçma çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• High on Life  26.01.2023 17_43_17.png
    High on Life 26.01.2023 17_43_17.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 143
Çözüm
Çözümünü buldum yardım sever insanlar açılmayan oyunları tek tek doğruladım doğrulama derken içindeki dosyaları taradım düzeldi ama savelerim gitti maalesef olacağı varmış inşallah sizin başınıza gelmez.
Eğer stardew valleydeyse Google'dan smapiyi aratın ve hesap açıp o uygulamayı indirin ve indirdiğiniz RAR dosyasını açıp işletim sisteminizi seçin ardından açılan CMD kısmında herhangi tuşa basıp tekrar girmeyi deneyiniz.

Eğer stardew valleydeyse Google'dan smapiyi aratın ve hesap açıp o uygulamayı indirin ve indirdiğiniz RAR dosyasını açıp işletim sisteminizi seçin ardından açılan CMD kısmında herhangi tuşa basıp tekrar girmeyi deneyiniz.

Eğer o oyunu oynadığımda olursa denerim.

Hata kodunu aratınca karşıma bunlar çıktı Xbox Support.

Xbox Live hizmet durumunu nasıl kontrol edebilirim.

Hayır oynadığım oyunlarda mesela high on Life, hallow Knight vs bir de high on Life hariç oyunların giriş resmide gitti.

Eğer o oyunu oynadığımda olursa denerim.

Xbox Live hizmet durumunu nasıl kontrol edebilirim.
Hocam böyle bir video buldum bir göz atın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözümünü buldum yardım sever insanlar açılmayan oyunları tek tek doğruladım doğrulama derken içindeki dosyaları taradım düzeldi ama savelerim gitti maalesef olacağı varmış inşallah sizin başınıza gelmez.

Dosya Ekleri

• Xbox 26.01.2023 18_48_03.png
    Xbox 26.01.2023 18_48_03.png
    125,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı