Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba az önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ancak kütüphanede oyunlar gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Arkadaşlar merhaba az önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ancak kütüphanede oyunlar gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
tcknmx Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Kiev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Donanım 25 Kasım 2020 #2 Xbox uygulamasını indirmelisiniz PC'ye orada oyunlar gözüküyor.
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 tcknmx dedi: Xbox uygulamasını indirmelisiniz PC'ye orada oyunlar gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft oyunları gözüküyor ancak ea oyunlarını göremiyorum pc de oynanmıyor mu?
tcknmx dedi: Xbox uygulamasını indirmelisiniz PC'ye orada oyunlar gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft oyunları gözüküyor ancak ea oyunlarını göremiyorum pc de oynanmıyor mu?
tcknmx Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Kiev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Donanım 25 Kasım 2020 #4 Bora Bal dedi: Microsoft oyunları gözüküyor ancak EA oyunlarını göremiyorum PC'de oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'de EA oyunları Xbox Game Pass ile birlikte değil nasıl desem, DLC gibi EA Play için Game Pass + EA Play paketlerini de almalısınız. Bora Bal dedi: Microsoft oyunları gözüküyor ancak ea oyunlarını göremiyorum pc de oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla...
Bora Bal dedi: Microsoft oyunları gözüküyor ancak EA oyunlarını göremiyorum PC'de oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'de EA oyunları Xbox Game Pass ile birlikte değil nasıl desem, DLC gibi EA Play için Game Pass + EA Play paketlerini de almalısınız. Bora Bal dedi: Microsoft oyunları gözüküyor ancak ea oyunlarını göremiyorum pc de oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla...