Xbox Game Pass oyunları nelerdir?

• Konuyu başlatan Wopsle
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.080
Ar
Hocam rehber iyi hoş da videosu var mı acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini.
Ben kullandım 3 yıllıkta.

Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor

Ediyor hocam da Game Pass’e büyük ihtimalle zam gelecek. İsterseniz aynı şekilde 1 yıllık ve 2 yıllıkta yapabilirsiniz.
Siz yanlış yapmışsınız, 585tl ye 3 yıl alınabiliyordu

Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini.

Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor
Evet

Evet.

@Frstghost ben 2 yıl önce yaptım hocam. Yeni değil yani. Hem ben 3 yıllık olarak ucuza temin etmiştim zamanında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı