K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #11 Art arda kod kullanılamıyor bu arada bilginize. En azından 1 aylıklarda böyle.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Ocak 2023 #12 Kiznaiver dedi: Art arda kod kullanılamıyor bu arada bilginize. En azından 1 aylıklarda böyle. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım 3 yıllıkta.
Kiznaiver dedi: Art arda kod kullanılamıyor bu arada bilginize. En azından 1 aylıklarda böyle. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım 3 yıllıkta.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 8 Ocak 2023 #13 Ar Wopsle dedi: Hocam rehber iyi hoş da videosu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ar Wopsle dedi: Hocam rehber iyi hoş da videosu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #14 Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini. Yumemi Yumemite dedi: Ben kullandım 3 yıllıkta. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor
Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini. Yumemi Yumemite dedi: Ben kullandım 3 yıllıkta. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 8 Ocak 2023 #15 Yumemi Yumemite dedi: Ediyor hocam da Game Pass’e büyük ihtimalle zam gelecek. İsterseniz aynı şekilde 1 yıllık ve 2 yıllıkta yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz yanlış yapmışsınız, 585tl ye 3 yıl alınabiliyordu Wopsle dedi: Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini. Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet
Yumemi Yumemite dedi: Ediyor hocam da Game Pass’e büyük ihtimalle zam gelecek. İsterseniz aynı şekilde 1 yıllık ve 2 yıllıkta yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz yanlış yapmışsınız, 585tl ye 3 yıl alınabiliyordu Wopsle dedi: Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini. Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #16 Frstghost dedi: Siz yanlış yapmışsınız, 585tl ye 3 yıl alınabiliyordu Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki videolarda bunu mu anlatıyor hocam?
Frstghost dedi: Siz yanlış yapmışsınız, 585tl ye 3 yıl alınabiliyordu Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki videolarda bunu mu anlatıyor hocam?
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Ocak 2023 #17 Wopsle dedi: Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini. Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet. @Frstghost ben 2 yıl önce yaptım hocam. Yeni değil yani. Hem ben 3 yıllık olarak ucuza temin etmiştim zamanında.
Wopsle dedi: Hocam o zaman alırım 2 3 tane. Teşekkürler. Okumuştum bir sitede ama tam olarak anlamamıştım. Şimdi xbox alınca anladım önemini. Bir sorum daha var. Ben bir yıllık live gold alırsam üstüne de bir ultimate alırsam o bir senelik ultimate mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet. @Frstghost ben 2 yıl önce yaptım hocam. Yeni değil yani. Hem ben 3 yıllık olarak ucuza temin etmiştim zamanında.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 8 Ocak 2023 #18 Wopsle dedi: Yukarıdaki videolarda bunu mu anlatıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, Live Gold yıllığı 180TL ye geliyor. 3 yıllık, 3*180 + 45tl ultimate= 585tl ye 3 yıl ultimate Yumemi Yumemite dedi: Evet. @Frstghost ben 2 yıl önce yaptım hocam. Yeni değil yani. Hem ben 3 yıllık olarak ucuza temin etmiştim zamanında. Genişletmek için tıkla... Tmm, hocam.
Wopsle dedi: Yukarıdaki videolarda bunu mu anlatıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, Live Gold yıllığı 180TL ye geliyor. 3 yıllık, 3*180 + 45tl ultimate= 585tl ye 3 yıl ultimate Yumemi Yumemite dedi: Evet. @Frstghost ben 2 yıl önce yaptım hocam. Yeni değil yani. Hem ben 3 yıllık olarak ucuza temin etmiştim zamanında. Genişletmek için tıkla... Tmm, hocam.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #19 Çok sağ olun hocam. Videoyu izler alırım. Frstghost dedi: Evet, Live Gold yıllığı 180TL ye geliyor. 3 yıllık, 3*180 + 45tl ultimate= 585tl ye 3 yıl ultimate Tmm, hocam. Genişletmek için tıkla...
Çok sağ olun hocam. Videoyu izler alırım. Frstghost dedi: Evet, Live Gold yıllığı 180TL ye geliyor. 3 yıllık, 3*180 + 45tl ultimate= 585tl ye 3 yıl ultimate Tmm, hocam. Genişletmek için tıkla...