Rehber Xbox Game Pass oyunlarına Türkçe yama kurma

atatuncel

Hectopat
Daha fazla  
Dün internette gezinirken Game Pass'e Türkçe yama kurmanın geldiğini fark ettim ve test ettim No Man Sky oyununa Türkçe yama attım nasıl yapmanız gerektiğini elimden geldiğince anlatacağım.
İşaretledim yere tıklayıp Xbox Insider yüklemeniz gerekiyor.

Xbox Insider yüklenince ön izlemeler bölümüne giriyorsunuz.

Windows Gaming'e kayıt oluyorsunuz sonra bilgisayarı yeniden başlatıcaksınız.

Xbox uygulamasına girip ayarları açacaksınız.

Genel bölümüne girip gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullan demeniz gerekiyor.

Bundan sonra Türkçe yama atmak istediğiniz oyunu silip yeniden yüklemeniz lazım yükledikten sonra işaretledim yere tıklamanız ve yönet demeniz gerekiyor.

Dosyalara gelip göz at deyince oyunun yüklü olduğu konuma gidiyorsunuz.

No man sky için Türkçe yamam.

Bu da oyundan görsel.

Artık dosyaları dumplamaya gerek kalmadı mı? Bu çok güzel bir haber.

Çok güzel bir haber ayrıca anlattığınız için teşekkürler.

Aynı zamanda Insider ile Steam gibi oyun taşıma özelliği de geldi. Zaten rehberdeki resimde de gözüküyor. Emeğinize sağlık güzel olmuş.

Aynı zamanda Insider ile Steam gibi oyun taşıma özelliği de geldi. Zaten rehberdeki resimde de gözüküyor. Emeğinize sağlık güzel olmuş.

Save taşımak için bir gecemi harcamıştım. Sonunda Microsoft bu kararı verdi. Çok da iyi oldu bence.

Son düzenleme:
Yakında bu tüm kullanıcılara açılacak. Şu anda sadece insider ile oluyor.

Hocam bu verdiğiniz bilgiler kesin mi, yayalım mı? Çünkü çok önemli bi gelişme. Xbox ı tercih için güzel bir artı olacak, mesela benim gibi arada kalmış tüketiciler için..
Yani yamasını bulduğumuz tüm oyunları artık türkçe oynayabilecek miyiz sıkıntısız? Microsoft ilerleyen zamanlarda tekrar bi taş koyabilir mi bu işe? @atatuncel

Ayrıca Series X şu sıralar teknoloji marketlerde 13-14 bin TL civarında, bu fiyatlara alınır mı, ya da medimarkt, Teknosa karaborsacılık mı yapıyor?
Stok gelir, fiyatlar düzelir mi?

Jeton yeni düştü, yanlış anlamışım. Xbox Game Pass PC için geçerli bu durum herhalde. Konsol için Türkçe yama olayı yok yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…