Rehber Xbox Game Pass oyunlarına Türkçe yama kurma

atatuncel

Hectopat
Daha fazla  
Dün internette gezinirken Game Pass'e Türkçe yama kurmanın geldiğini fark ettim ve test ettim No Man Sky oyununa Türkçe yama attım nasıl yapmanız gerektiğini elimden geldiğince anlatacağım.
İşaretledim yere tıklayıp Xbox Insider yüklemeniz gerekiyor.

t1.PNG

Xbox Insider yüklenince ön izlemeler bölümüne giriyorsunuz.

t2.PNG

Windows Gaming'e kayıt oluyorsunuz sonra bilgisayarı yeniden başlatıcaksınız.

t3.PNG

Xbox uygulamasına girip ayarları açacaksınız.

InkedXbox 8.01.2022 11_55_52_LI.jpg

Genel bölümüne girip gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullan demeniz gerekiyor.

InkedXbox 8.01.2022 11_57_38_LI.jpg

Bundan sonra Türkçe yama atmak istediğiniz oyunu silip yeniden yüklemeniz lazım yükledikten sonra işaretledim yere tıklamanız ve yönet demeniz gerekiyor.

t4.PNG

Xbox 8.01.2022 12_01_32.png

Dosyalara gelip göz at deyince oyunun yüklü olduğu konuma gidiyorsunuz.

Xbox 8.01.2022 12_01_39.png

No man sky için Türkçe yamam.

t5.PNG

Bu da oyundan görsel.

No Man's Sky 8.01.2022 12_08_21.png

Dün internette gezinirken Game Pass'e Türkçe yama kurmanın geldiğini fark ettim ve test ettim No Man Sky oyununa Türkçe yama attım nasıl yapmanız gerektiğini elimden geldiğince anlatacağım.
İşaretledim yere tıklayıp Xbox Insider yüklemeniz gerekiyor.

Eki Görüntüle 1263992

Xbox Insider yüklenince ön izlemeler bölümüne giriyorsunuz.

Eki Görüntüle 1263993

Windows Gaming'e kayıt oluyorsunuz sonra bilgisayarı yeniden başlatıcaksınız.

Eki Görüntüle 1263995

Xbox uygulamasına girip ayarları açacaksınız.

Eki Görüntüle 1264007

Genel bölümüne girip gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullan demeniz gerekiyor.

Eki Görüntüle 1264008

Bundan sonra Türkçe yama atmak istediğiniz oyunu silip yeniden yüklemeniz lazım yükledikten sonra işaretledim yere tıklamanız ve yönet demeniz gerekiyor.

Eki Görüntüle 1264010

Eki Görüntüle 1264011

Dosyalara gelip göz at deyince oyunun yüklü olduğu konuma gidiyorsunuz.

Eki Görüntüle 1264012

No man sky için Türkçe yamam.

Eki Görüntüle 1264014

Bu da oyundan görsel.

Eki Görüntüle 1264015

Çok güzel bir haber ayrıca anlattığınız için teşekkürler.

Aynı zamanda Insider ile Steam gibi oyun taşıma özelliği de geldi. Zaten rehberdeki resimde de gözüküyor. Emeğinize sağlık güzel olmuş.

Aynı zamanda Insider ile Steam gibi oyun taşıma özelliği de geldi. Zaten rehberdeki resimde de gözüküyor. Emeğinize sağlık güzel olmuş.

Save taşımak için bir gecemi harcamıştım. Sonunda Microsoft bu kararı verdi. Çok da iyi oldu bence.

Son düzenleme:
Hocam bu verdiğiniz bilgiler kesin mi, yayalım mı? :) Çünkü çok önemli bi gelişme. Xbox ı tercih için güzel bir artı olacak, mesela benim gibi arada kalmış tüketiciler için..
Yani yamasını bulduğumuz tüm oyunları artık türkçe oynayabilecek miyiz sıkıntısız? Microsoft ilerleyen zamanlarda tekrar bi taş koyabilir mi bu işe? @atatuncel

Ayrıca Series X şu sıralar teknoloji marketlerde 13-14 bin TL civarında, bu fiyatlara alınır mı, ya da medimarkt, Teknosa karaborsacılık mı yapıyor?
Stok gelir, fiyatlar düzelir mi?

Hocam bu verdiğiniz bilgiler kesin mi, yayalım mı? :) çünkü çok önemli bir gelişme. Xbox'ı tercih için güzel bir artı olacak, mesela benim gibi arada kalmış tüketiciler için.
Yani yamasını bulduğumuz tüm oyunları artık Türkçe oynayabilecek miyiz sıkıntısız? Microsoft ilerleyen zamanlarda tekrar bir taş koyabilir mi bu işe? @atatuncel

Jeton yeni düştü, yanlış anlamışım. :) Xbox Game Pass PC için geçerli bu durum herhalde. Konsol için Türkçe yama olayı yok yani?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı