Xbox Game Pass oyunlarına Türkçe yama nasıl kurulur?

Feitanq11

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Thin GF63 12VE-083XTR
Meslek
Öğrenci
Xbox Game Pass'te Celecte oynamak istiyorum ama Türkçe yamayı kuramadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'te Celecte oynamak istiyorum ama Türkçe yamayı kuramadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Bildiğim ve deneyim ettiğim kadarıyla Xbox GamePass ve Microsoft Store oyunların ve uygulamaların dosyalarına elletmiyor. Zorla kodlar veya benzeri şeylerle elde etmeye çalışsanız dahi ya işe yaramıyor veya oyun çalışmıyor. Kısaca oyunlara hiçbir türlü dışarıdan müdahale edemiyorsunuz.
Technopat'ta rehberleri vardı ama çoğunlukla işe yaramıyor, genede size kalmış.

Bildiğim ve deneyim ettiğim kadarıyla Xbox Game Pass ve Microsoft Store oyunların ve uygulamaların dosyalarına elletmiyor. Zorla kodlar veya benzeri şeylerle elde etmeye çalışsanız dahi ya işe yaramıyor veya oyun çalışmıyor. Kısaca oyunlara hiçbir türlü dışarıdan müdahale edemiyorsunuz.
Technopat'ta rehberleri vardı ama çoğunlukla işe yaramıyor, gene de size kalmış.

Rehberleri denedim dediğiniz gibi işe yaramıyor. Tamamen rezillik Türkçe oynamayacaksam oyunun ne önemi var.

Rehberleri denedim dediğiniz gibi işe yaramıyor. Tamamen rezillik Türkçe oynamayacaksam oyunun ne önemi var.
Şahsen benim oynadığım zaman yama bile yoktu, oyüzden ingilizce bitirdim.

Genede hocam sadece Türkçe yama için değil, Mod veya benzeri şeyler kurmak isteyenleride mağdur ediyor firma. İngilizcenize güvenin kısaca. Çok zor bir dili yoktu zaten.

Şahsen benim oynadığım zaman yama bile yoktu, oyüzden ingilizce bitirdim.

Genede hocam sadece Türkçe yama için değil, Mod veya benzeri şeyler kurmak isteyenleride mağdur ediyor firma. İngilizcenize güvenin kısaca. Çok zor bir dili yoktu zaten.
Hocam dil konusunda sorunum yok. Sadece insan istiyor kendi diline değer verilsin bir oyun oynarken kendi diline de destek verilsin.

Hocam dil konusunda sorunum yok. Sadece insan istiyor kendi diline değer verilsin bir oyun oynarken kendi diline de destek verilsin.
Anlıyorum hocam. Bende sırf ucuz diye Yakuza oyunlarını Microsoft'tan aldım ve yama kuramıyorum sizin gibi. Oyunda komple dizi gibi, daha çok izliyorsun ama yapacak birşey yok.
Ayrıca bazı oyunları orjinal dilleri ile maruz kalmak çok daha fazla zevk verebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı