Xbox Game Pass para iadesi

19 gün kullanmışsın zaten para iadesi olmaz. İstemek de zaten ahlaklı bir hareket olmaz.

Para iadesi istediğimi kim söylemiş iptal ettim çünkü oynamadigim oyunlari oynadim para iade ediyor mu diye merak ettim forumdan biri 10 gun kala edince memnun kalmadigimi sanarak sanirım iade oldu dedi bende acaba hala oyle bir şey var mi diye insan gibi sordum. Hemen bir oradan ahlak dersi verme çabası.

Para iadesi istediğimi kim söylemiş iptal ettim çünkü oynamadigim oyunlari oynadim para iade ediyor mu diye merak ettim forumdan biri 10 gun kala edince memnun kalmadigimi sanarak sanirım iade oldu dedi bende acaba hala oyle bir şey var mi diye insan gibi sordum. Hemen bir oradan ahlak dersi verme çabası.

Herhalde türkçeniz biraz zayıf başlıkta ve yazınızda para iadesi oluyor mu diye sormuşsunuz. Cevap olmaz 20 gün kullan iade et mantıklı mı sizce?

Herhalde türkçeniz biraz zayıf başlıkta ve yazınızda para iadesi oluyor mu diye sormuşsunuz. Cevap olmaz 20 gün kullan iade et mantıklı mı sizce?
Türkçesi zayıf olan belli oldu gibi forumda görmüştüm ondan sordum dedim ama ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı