Xbox Game Pass PC kaç bilgisayarda kullanılabilir?

Onetimeonly

Decapat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben Xbox Game Pass PC almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan bir soru var. Benim kullandığım Microsoft e-posta'sı ile lisanslı bilgisayarım var. biri kasa(okul emaili ile lisanslı) biri laptop(OEM ile Hotmail hesaba bağlı). İlk olarak laptop asıl kullandığım e-posta'ya bağlı ikinci kullandığım kasa okul e-postasına(Microsoft Online'dan giriliyor). Biri okul lisansı olduğu için Outlook ve benzeri uygulamalara Microsoft Online'dan girebiliyorum yani direkt Microsoft Live'a giremiyorum Live'dan giremediğim için Xbox hesabım yok. Benim sorum şu: Ben Game Pass PC alsam asıl olan e-posta ile hem laptop hem de kasada kullanıyorsun diye sorun çıkarır mı? Laptop pek oynamayı düşünmüyorum çünkü sıkıntıları var. Sadece kasada oynayacağım. Hem laptop hem kasada aynı Email'in kullanılması sorun çıkarır mı? Yeni bir e-posta açmam lazım mı? Sadece kendim kullanacağım. Bir çözüm önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
 
Farklı hesaplardan girersen sorun çıkarmaz diye biliyorum. Microsoft Store için aynı hesabı, Xbox için farklı hesaplar kullanman gerekiyor.
Hocam kusura bakmayın xbox live kullanmıyorum genellikle steam gibi sistemler kullanıyorum. Şimdi steamde birden fazla bilgisayarda aynı anda olmamak şartıyla kullanabiliyorum. Acaba xbox game pass da yani böyle bir durum var mı. Tam anlamak amacıyla sorayım dedim. Teşekkür ederim cevapladığınız için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı