XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Eylül 2022 #1 Merhaba ben Xbox Game Pass almayı düşünüyorum ama PC versiyonunu yani bilgisayar için sorum şu ben bu oyunlara Türkçe yama kurabilecek miyim?
Merhaba ben Xbox Game Pass almayı düşünüyorum ama PC versiyonunu yani bilgisayar için sorum şu ben bu oyunlara Türkçe yama kurabilecek miyim?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.330 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Evet.
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Eylül 2022 #3 LeFeyn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl mümkün oluyor nasıl yapacağım?
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #4 Konsollarında olmaz ama pc de olabilir.
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Eylül 2022 #5 GtXLaerL dedi: Konsollarında olmaz ama PC de olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ama nasıl yani aldım diyelim bildiğiniz normal oyuna kurar gibi kuracak mıyım yoksa başka bir yolu var mı?
GtXLaerL dedi: Konsollarında olmaz ama PC de olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ama nasıl yani aldım diyelim bildiğiniz normal oyuna kurar gibi kuracak mıyım yoksa başka bir yolu var mı?
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 @XessSup Başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@XessSup Başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Eylül 2022 #7 Radian dedi: @XessSup başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam böyle olaylara girmek istemiyorum. Var mıdır başka yolu?
Radian dedi: @XessSup başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam böyle olaylara girmek istemiyorum. Var mıdır başka yolu?
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #8 @XessSup Yok maalesef hocam. Neden girmek istemiyorsunuz?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.330 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #9 Game Pass'de indirdiğim oyunlara Türkçe Yama kurarken hiç böyle yollara girmedim. Steamden alınan bir oyuna nasıl kuruluyorsa öyle kurdum. Windows artık oyun dosyalarına erişime izin veriyor. (Önceden izin vermiyordu diye biliyorum.) Radian dedi: @XessSup Başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Game Pass'de indirdiğim oyunlara Türkçe Yama kurarken hiç böyle yollara girmedim. Steamden alınan bir oyuna nasıl kuruluyorsa öyle kurdum. Windows artık oyun dosyalarına erişime izin veriyor. (Önceden izin vermiyordu diye biliyorum.) Radian dedi: @XessSup Başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2022 #10 Radian dedi: @XessSup Başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle yapılıyordu artık normal yama kurar gibi kurabiliyoruz.
Radian dedi: @XessSup Başka yoldan hallediliyor hocam, ama biraz karışık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle yapılıyordu artık normal yama kurar gibi kurabiliyoruz.