Xbox Game Pass PC uygulaması indirme hızı düşük

karaibrahimh

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 kullanıyorum ve internet hızım 1000MBIT ama hızım bir türlü 5-6 Mbit üstüne çıkmıyor. Windows Update ayarlarından teslim iyileştirmeyi falan hep yaptım ama hiç değişmiyor. Steam'e 7 dakikada indirdiğim oyun Game Pass'te 45 dakika. Bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar?

Windows 11 kullanıyorum ve internet hızım 1000MBIT ama hızım bir türlü 5-6 Mbit üstüne çıkmıyor. Windows Update ayarlarından teslim iyileştirmeyi falan hep yaptım ama hiç değişmiyor. Steam'e 7 dakikada indirdiğim oyun Game Pass'te 45 dakika. Bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar?
Ben hep o hızda indiriyorum 100 mbps kaç vermeli?

100 de 10 1000 de 100 hadi epic steam buralardan indirdiğimde 90 80 oynuyor da gamepass cok sıkıntı çözümde yok şaka gibi ya

Gamepass microsoft ile bağlantılı olduğundan windows uptadeniz var ise onları yapın hızı etkiliyor. Güncelleştirmeleri kontrol et diyip yapılmayan yüklenmeyen güncelleştirme varsa hepsini yapın bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
hiç biri yok güncelleştirme yok teslim iyileştirme 500 yaptım ama hala en fazla 12 gördüm zaten bu hafta başladı daha önceden takır takır indiyordu

İşin garibi iki yerde farklı hız gösteriyor şaka gibi

Ekran görüntüsü 2024-03-16 021704.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı