Xbox Game Pass PC'de alınır mı?

Discord Nitro alınca 2 ay Game Pass veriyor bence öyle alın şu an Nitro fiyatları ne kadar bilmiyorum ama.
Ben 5 6 tane bedava Nitro aldımda :D
Bir bug vardı bir de 3 yılı 200TL'ye falan alıyordunuz.

Windows sürümün orijinal değilse ha bire hata veriyor, uygulama açılmıyor, ebeveyn denetim hatası, bu bölgenizde kullanılmıyor hatası... Tavsiye etmem sorunlu bir oyun sağlayıcı.

Konsolda bir sürü oyun veriyor. PC için az oyun veriyor bence.
Pc'ye de iyi oyun veriyor.

Windows sürümün orijinal değilse ha bire hata veriyor, uygulama açılmıyor, ebeveyn denetim hatası, bu bölgenizde kullanılmıyor hatası... Tavsiye etmem sorunlu bir oyun sağlayıcı.

Şuradan oyunlara bakabilirsiniz.Pc'ye daha çok oyun veriyor.

Alınır sonradan ulimate ile konsola da alırsın
Konsol yok ama olursa alırım.

Alakası yok. Evet eskiden öyle bir olay vardı ama şu an da Konsolda olan oyunlar PC'ye geldi. PC de konsola göre daha fazla oyun var. Şimdi bazı PC oyunlarını da konsola taşımaya çalışıyorlar.

Evet uygulama hatası oluyor ama bu tamamen Windows ile ilgili bir durum. Ben hiç sorun yaşamadım yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum.

Hocam Windows'a Xbox uygulamasını yükle satın almadan önce sanırım oyunları inceleyebiliyorsun. Beğeniyorsan 1 aylık al kullan. Tatmin ederse 3 yıllık alırsın etmezse de iptal edersin.

Ama kesinlikle 1 ay dahi olsa dene zam geldikten sonra kolay kolay insanın eli gitmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı