Xbox Game Pass PC'i aynı anda 2 kişi kullanmak

red.dawn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhabalar, Xbox Game Pass PC'yi arkadaşımla kullanmak istiyorum. Örnek vermek gerekirse Football Manager 2023 oynayacağız(birlikte girmekten bahsetmiyorum). Oyunun editörü de ekli. Arkadaşım benim hesaptan her girdiğinde oyunun ayarları değişiyor. Kendi hesabını girince de oyun içi editör aktif olmuyor. Aynı anda da oyuna giremiyoruz, birimizden birini atıyor. İki farklı bilgisayarda aynı hesabı kullanmanın yolu yok mu acaba?

Hocam çok bilgim yok fakat kulaktan dolma bilgilerle şunu söyleyebilirim. Game Pass'deki oyunları oynayabilirsiniz fakat EA'deki oyunları oynayamıyorsunuz.(Game Pass alınca EA ücretsiz geliyor) interneti kesip denenebilir. Kardeşlik bağlantısı seçeneği diye bir şey de var. Onu da araştırıp deneyebilirsiniz.

Belki bir kişi interneti kesip girerse olabilir.

Hocam çok bilgim yok fakat kulaktan dolma bilgilerle şunu söyleyebilirim. Game Pass'deki oyunları oynayabilirsiniz fakat EA'deki oyunları oynayamıyorsunuz.(Game Pass alınca EA ücretsiz geliyor) interneti kesip denenebilir. Kardeşlik bağlantısı seçeneği diye bir şey de var. Onu da araştırıp deneyebilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim. İnterneti kesince giriş istiyor bundan dolayı da izin vermiyor öyle oynamaya. Kardeş muhabbeti de sadece konsollarda varmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı