AkGandalf Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bir oyun özellikle büyük yapım oyunlar, popüler oyunlar Game Pass'e geldiği zaman kaç gün kalıyor?
Arkadaşlar bir oyun özellikle büyük yapım oyunlar, popüler oyunlar Game Pass'e geldiği zaman kaç gün kalıyor?
Çözüm Kaanolovski 30 Haziran 2024 AkGandalf dedi: Arkadaşlar bir oyun özellikle büyük yapım oyunlar, popüler oyunlar Game Pass'e geldiği zaman kaç gün kalıyor? Genişletmek için tıkla... Belirli tam bir süresi yok, bazı oyunlar birkaç ay kalabiliyor, bazı oyunlar ise 1 yıldan fazla süre duruyor.
AkGandalf dedi: Arkadaşlar bir oyun özellikle büyük yapım oyunlar, popüler oyunlar Game Pass'e geldiği zaman kaç gün kalıyor? Genişletmek için tıkla... Belirli tam bir süresi yok, bazı oyunlar birkaç ay kalabiliyor, bazı oyunlar ise 1 yıldan fazla süre duruyor.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #11 AkGandalf dedi: Bunu söylediğiniz iyi oldu hocam. Peki hikayeli oyunlarda dahil mi? Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlar dahil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
AkGandalf dedi: Bunu söylediğiniz iyi oldu hocam. Peki hikayeli oyunlarda dahil mi? Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlar dahil diye biliyorum.
KS KS AkGandalf Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #12 Goktugg_Dude dedi: Ben Xbox One kullanıyorum hocam ve gayet kaliteli, oyunlara para akıtmanıza gerek kalmıyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ps5 ile xbox arasında kalmıştım sanırım xbox daha ağır bastı. İleride alacam inşallah Artı 0 Eksi
Goktugg_Dude dedi: Ben Xbox One kullanıyorum hocam ve gayet kaliteli, oyunlara para akıtmanıza gerek kalmıyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ps5 ile xbox arasında kalmıştım sanırım xbox daha ağır bastı. İleride alacam inşallah
Goktugg_Dude Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #13 AkGandalf dedi: PS5 ile Xbox arasında kalmıştım sanırım Xbox daha ağır bastı. İleride alacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah alırsınız efendim, iyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
AkGandalf dedi: PS5 ile Xbox arasında kalmıştım sanırım Xbox daha ağır bastı. İleride alacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah alırsınız efendim, iyi günler dilerim.