Xbox Game Pass süresi bitti ama oyun oynanıyor

ömeracsf

Femtopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 ay önce Game Pass almıştım, Forza Horizon indirmiştim. İndirdikten sonra 2 gün falan oynadım, daha da açmadım. 13.05.2021'de de süresi doldu Game Pass'in. Bugün açayım dedim, açıldı, oynadım. Nasıl oldu bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bende de öyle olmuştu otomatik ödeme açık kalmıştı bir girip kontrol et.
yok aldığım gibi kapatıyorum kapalı hatta kart da kayıtlı değil
Otomatik olarak para çekmiş olabilir. Ben bir keresinde Netflix'i iptal etmeme rağmen para çekmişti iade istedim bana sormadan çekmişsiniz diye. Verdiler konuşunca.
yok yok ondan değil kart kayıtlı değil zaten biyerden çekmesi imkansız
 
Ben de 6-7 aydır Game Pass aboneliğimi yenilemiyorum. Abonelik sırasında 1-2 saat Star Wars Jedi oynamıştım. Şu anda Steam indirimlerinden Jedi Fallen Order almayı düşünüyordum. EA Play uygulamasında kütüphanemde gözüküyordu. Oynamak için bastığımda Microsoft hesabımı bağlamamı istedi ve oyunu indirip açabildim. Abonelik yenilemesi veya hesabımdan para çekilmesi olmadı. Bunun nasıl olduğuyla ilgili konu açmak için gelmiştim. Konuyu görünce buraya da yazayım dedim.
 
Game pass ile oynu yükledimdi sonra o hesabı bilgiseyardan kaldırdım farklı hesapla o oyna kayıtda olabiliyorum oynayabiliyorumda. forza 5 premium mu ne vardı onu ındırdımdı şuan kendi hesabımda online oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı