Xbox Game Pass süresi bittiği halde kullanabilmek

• Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 5.245
Merhaba, Xbox Game Pass Ultimate almıştım yaklaşık 2 ay önce. Çok kullanacak vaktim olmadı, sadece Ori and the Blind Forest indirdim. Onu da pek oynamadım. Şimdi üyeliğim biteli 1 ay oluyor ama hala Ori and the Blind Forest oynayabiliyorum. Oyun benim mi oldu acaba? (Satın almadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam imzaladığınız sözleşmede iptal edene kadar devam eder diye bir olay vardı.
Yani şu an üyeliğiniz devam ediyor para çekmiş olabilir mi bir kontrol edin.

Hocam imzaladığınız sözleşmede iptal edene kadar devam eder diye bir olay vardı.
Yani şu an üyeliğiniz devam ediyor para çekmiş olabilir mi bir kontrol edin.

Ininal'la üye olmuştum zaten para olmadığı halde çekemez hatta üyeliğim bitmeden 3 gün önce kendim iptal ettirdim 3 gün önce iptal ettirdiğim için para iadeside aldım.

Ininal'la üye olmuştum zaten para olmadığı halde çekemez hatta üyeliğim bitmeden 3 gün önce kendim iptal ettirdim 3 gün önce iptal ettirdiğim için para iadeside aldım.
Tamam, muhtemelen üyeliğiniz 1-2 güne kapatılır. Oyunu satın almadıysanız da oynayamaz duruma gelirsiniz. Dediğim gibi Microsoft biraz müddet veriyor kullanıcıya, şak diye kesmiyor.

Tamam, muhtemelen üyeliğiniz 1-2 güne kapatılır. Oyunu satın almadıysanız da oynayamaz duruma gelirsiniz. Dediğim gibi Microsoft biraz müddet veriyor kullanıcıya, şak diye kesmiyor.

Ama 1 ayı da geçti üyeliğimi iptal ettireli ve burada Game Pass ile oyna dersem Game Pass satın alma sayfasına atıyor ben farklı şekilde girebiliyorum ama.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 333

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı