Selim Akıncı
Hectopat
Xbox Game Pass'de bir ultimade var bir de normal var. Farkını anlamadım ben. Normal olanında az mı oyun var?
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'de bir ultimade var bir de normal var. Farkını anlamadım ben. Normal olanında az mı oyun var?
Hocam Ultimate'de hem Xbox hem de PC için kullanabiliyorsun. Artı olarak şu sıralar 5, 90 TL sanırım. Adamlar üstüne bir de Gold üyelik veriyor. Ultimate net bir şekilde tercih edilmeli.
![]()
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Xbox Game Pass ile en iyi yüzlerce bilgisayar ve konsol oyununu oynayın.www.xbox.com
Malasef o dediginiz 3 ay öncesiydi ve ben öyle almıştım.Şimdi 1 2 gereksiz şey için 40 tl daha fazla vermek istemiyorum ama normal sürümüde hiç kullanmadımHocam Ultimate'de hem Xbox hem de PC için kullanabiliyorsun. Artı olarak şu sıralar 5, 90 TL sanırım. Adamlar üstüne bir de Gold üyelik veriyor. Ultimate net bir şekilde tercih edilmeli.
![]()
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Xbox Game Pass ile en iyi yüzlerce bilgisayar ve konsol oyununu oynayın.www.xbox.com
Malasef o dediginiz 3 ay öncesiydi ve ben öyle almıştım.Şimdi 1 2 gereksiz şey için 40 tl daha fazla vermek istemiyorum ama normal sürümüde hiç kullanmadım
Sadece pc var.PC'den mi kullanacaksınız XBOX'dan mı?
Eğer ikisine de sahipseniz direkt Ultimate alın. Ama bence yine de Ultimate daha karlı çünkü içinde aylık 30 TL olan GOLD'DA BULUNUYOR Kİ BU GOLD sürümle multiplayer oynayabiliyorsunuz XBOX üzerinden. Eğer GOLD sürüm yoksa oynayamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.