Çözüldü Xbox Game Pass Türkçe yama kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekran

Hectopat
Makaleler
1
Yakın zamanda yeni bir sistem sipariş ettim. Game Pass almayı düşünüyorum ama high on Life gibi oyunlar için TR yama kurmayı düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım yapılamayacağını söyledi bende bir sorayım dedim. TR yama kurulabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
7

Bana da arkadaşım Undertale'da yapamadığı için olmadığını söylemişti hangi oyunda yaptınız? Bir de viedeo ya da kaynak eğer bulabilirseniz çok güzel olur.

Çoğu oyuna yaptım, net hatırladığım top 10 oyunu sayayım;
  1. Wolfenstein serisi.
  2. Amnesia Collection.
  3. Deathloop
  4. Dishonored 1 & 2
  5. Fallout 4 (ilk Game Pass'da yama kurduğum oyundur.)
  6. High on Life.
  7. Road 96.
  8. Skyrim (oyun-içi modlar ile.)
  9. Titanfall 2
  10. The ascent.
  • Bonus: İnternette yaması olan tüm EA Play oyunları.
Bu, ve bunun gibi oyunlara yama kurmak için herhangi bir kaynağa ihtiyacınız yok. Güvenilir bir siteden Türkçe yamayı indirin ve sitede belirtildiği gibi kurun.

(Game Pass uyumlu yazmasa bile belki uyumlu olabilir, Amnesia: Collection yamasında Game Pass desteği olup olmadığı yazmıyordu, ancak sıkıntısız çalışmıştı Game Pass'de.)

Beta'ya katılmanın halen gerekli olup olmadığını bilmiyorum. Eğer Beta'da değilseniz fazla yer harcamayan bir oyun indirin, ve klasörde değişiklik yapabiliyor musunuz yapamıyor musunuz test edin. Eğer değişiklik yapamıyorsanız büyük ihtimalle Beta'ya katılmanız gerekmektedir. (değişiklik dediğim, içine boş txt dosyası atmanız bile yeterli olacaktır.)

Beta'ya katılmak için Insider Hub'u indirin ve açın. Xbox'u seçin ve Beta'ya katılın. Daha sonra cihazı yeniden başlatın, birkaç dakika zaman alabilir.

(Kaynak istemenizin sebebi galiba Youtube'daki 1 saatlik video yüzündendir. Onlar dosyalara erişimi açmak için yapılıyordu. Artık erişim sorunu olmadığından normal bir şekilde kurabilirsiniz.)
Yapılıyor. Oyun dosyalarına erişim mümkün.

7

Bana da arkadaşım Undertale'da yapamadığı için olmadığını söylemişti hangi oyunda yaptınız? Bir de viedeo ya da kaynak eğer bulabilirseniz çok güzel olur.

1. Wolfenstein serisi.
  2. Amnesia Collection.
  3. Deathloop
  4. Dishonored 1 & 2
  6. High on Life.
  7. Road 96.
  9. Titanfall 2
  10. The ascent.
Bu, ve bunun gibi oyunlara yama kurmak için herhangi bir kaynağa ihtiyacınız yok. Güvenilir bir siteden Türkçe yamayı indirin ve sitede belirtildiği gibi kurun.

(Game Pass uyumlu yazmasa bile belki uyumlu olabilir, Amnesia: Collection yamasında Game Pass desteği olup olmadığı yazmıyordu, ancak sıkıntısız çalışmıştı Game Pass'de.)

Beta'ya katılmanın halen gerekli olup olmadığını bilmiyorum. Eğer Beta'da değilseniz fazla yer harcamayan bir oyun indirin, ve klasörde değişiklik yapabiliyor musunuz yapamıyor musunuz test edin. Eğer değişiklik yapamıyorsanız büyük ihtimalle Beta'ya katılmanız gerekmektedir. (değişiklik dediğim, içine boş txt dosyası atmanız bile yeterli olacaktır.)

Beta'ya katılmak için Insider Hub'u indirin ve açın. Xbox'u seçin ve Beta'ya katılın. Daha sonra cihazı yeniden başlatın, birkaç dakika zaman alabilir.

(Kaynak istemenizin sebebi galiba Youtube'daki 1 saatlik video yüzündendir. Onlar dosyalara erişimi açmak için yapılıyordu. Artık erişim sorunu olmadığından normal bir şekilde kurabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Çözüm
7

1. Wolfenstein serisi.
  2. Amnesia Collection.
  3. Deathloop
  4. Dishonored 1 & 2
  6. High on Life.
  7. Road 96.
  9. Titanfall 2
  10. The ascent.

(Kaynak istemenizin sebebi galiba YouTube'daki 1 saatlik video yüzündendir. Onlar dosyalara erişimi açmak için yapılıyordu. Artık erişim sorunu olmadığından normal bir şekilde kurabilirsiniz.)

Çok sağ olun hocam yardımınız için artık içime kurt düşmeyecek bende bu oyunlardan bazılarını Türkçe dil desteği ile oynamak istiyordum sağ olun ilginiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı