Xbox Game Pass Türkçe yama kurulmuyor

Blaxhi

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'te istediğim oyunlara Türkçe yama kurmak istiyorum ancak kuramıyorum. Konu ile ilgili araştırma yaptığımda herkes "Xbox Insider Hub" adındaki uygulama ile sorunu çözebilmiş. Ancak ben "Insider Hub" programını indirdiğimde "Xbox Game Pass" uygulamasında "gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullanın" denen seçenek gelmiyor. Çok denedim ama hiç olmadı bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özellik artık normal olarak var olması lazım. Sana ilk kurduğun zaman "nereye kurayım" dediği yere bak (C diski dediysen alttaki gibi olmalı)

1671735658119.png

Sende yüklediğin "modlanabilir" oyunlar burada olmalı.

Xbox Game Pass'te istediğim oyunlara Türkçe yama kurmak istiyorum ancak kuramıyorum. Konu ile ilgili araştırma yaptığımda herkes "Xbox Insider Hub" adındaki uygulama ile sorunu çözebilmiş. Ancak ben "Insider Hub" programını indirdiğimde "Xbox Game Pass" uygulamasında "gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullanın" denen seçenek gelmiyor. Çok denedim ama hiç olmadı bunun bir çözümü var mı?

Türkiye'ye destekleri az olduğundan dolayı bir VPN kur eğer Game Pass ultimateniz varsa oyunları PC'ye kurmadan NVIDIA GeForce NOW'daki gibi buluttan VPN ile oynayabilirsiniz (oyuna girdikten sonra VPN'i kapatın)

Türkiye'ye destekleri az olduğundan dolayı bir VPN kur eğer Game Pass ultimateniz varsa oyunları PC'ye kurmadan NVIDIA GeForce NOW'daki gibi buluttan VPN ile oynayabilirsiniz (oyuna girdikten sonra VPN'i kapatın)

Ona xbox xCloud deniyor.

Dediğim gibi PC yeniden başlat ondan sonra VPN'i aç ve Insider huba gir

Ona Xbox xCloud deniyor.

Ben pek bilmiyorum sadece denemiştim

Dediğim gibi PC yeniden başlat ondan sonra VPN'i aç ve Insider huba gir

Ben pek bilmiyorum sadece denemiştim

Denemek için VPN lazımdı ve Insider huba VPN açınca özellikler geliyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı