Xbox Game Pass üstünden Call of Duty MW3 Online oynanmıyor

benzzz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım sırf CoD MW3 oynamak ıcın fakat hıkaye modunu oynamaya calıstıgımda ek bır satın alım yapmamı istiyor. Normalde hıkaye moduda Xbox Game Pass'te gecerlı degıl mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam karşınıza çıkacak seçeneklerden manage file diyeceksiniz size oyun içinden hikaye modülü indirmek için bir sayfaya atıyor oradan MW3 multiplayer ve story mode indirebilirsiniz.

Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım sırf CoD MW3 oynamak ıcın fakat hıkaye modunu oynamaya calıstıgımda ek bır satın alım yapmamı istiyor. Normalde hıkaye moduda Xbox Game Pass'te gecerlı degıl mıydı?

Baktığımda içerik kısmında yalnız içerik paketi 1 var olarak gözüküyor. Diğer seçeneklerde ise 5 paket var.

Var hocam var.
Yanlış bilgi vermeyin.
Sadece indirilmesi gerek.

Değiştirdim şimdi ancak peki neden sadece 1 paket gözüküyor Game Pass versiyonunda.

1723160782568.png

1723160800349.png

Normal versiyonda ise alttaki gibi yazıyor. Hemen yapıştırdınız beğenmedimi ama gördüğümü söylemiştim yanlış olsa bile. Belirtmiştim bunu da zaten.

eklentiler eklendi​

Call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 1call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 2call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 3call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 4call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 5

Artı -1 Eksi
Değiştirdim şimdi ancak peki neden sadece 1 paket gözüküyor Game Pass versiyonunda.

Eki Görüntüle 2278729

Eki Görüntüle 2278730

Normal versiyonda ise alttaki gibi yazıyor. Hemen yapıştırdınız beğenmedimi ama gördüğümü söylemiştim yanlış olsa bile. Belirtmiştim bunu da zaten.

eklentiler eklendi​

Call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 1call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 2call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 3call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 4call of duty®: Modern warfare® III - içerik paketi 5

Neden beğenmedim attım
Çünkü olmadığını iddia ediyorsunuz.
Ya arkadaş.
Ben daha bugün Game Pass'ten MW3 story ve multiplayer oynadım ama sen halen ısrar ediyorsun.

Neden beğenmedim attım.
Çünkü olmadığını iddia ediyorsunuz.
Ya arkadaş.
Ben daha bugün Game Pass'ten MW3 story ve multiplayer oynadım ama sen halen ısrar ediyorsun.

Israr mı ettim? Değiştirmediğim halinde bile mesajın gördüğümü söylemişim sizin yanlış olduğunuzu değil neyse en iyisi ikimizde birbirimizi göz ardı edelim.

Eki Görüntüle 2278729

Eki Görüntüle 2278730

eklentiler eklendi​

Güzel kardeşim Gamepass'e geldiği gün hikayesini oynayıp bitirdiğim oyuna sen daha yükleme ekranına bakarak nasıl var yok diyebiliyorsun, değişik gerçekten çok değişik.

Israr mı ettim? Değiştirmediğim halinde bile mesajın gördüğümü söylemişim sizin yanlış olduğunuzu değil neyse en iyisi ikimizde birbirimizi göz ardı edelim.

Dediğinizde hiçbir şey anlamadım ama neyse hocam
İyi Sosyaller

Güzel kardeşim Gamepass'e geldiği gün hikayesini oynayıp bitirdiğim oyuna sen daha yükleme ekranına bakarak nasıl var yok diyebiliyorsun, değişik gerçekten çok değişik.
No problem arkadaş başka bir şeyi kastetti sanırım

Hocam Game Pass hesabınız ortak bir hesap mi? Microsoft mağazasında "a" hesabı açık ama Xbox üzerinde "b" hesabınız açıksa böyle sorunlar oluyor. Eğer ortak bir Game Pass hesabi kullanıyorsanız hangi hesaptan Game Pass aboneliği alındı ise iki mağazada da o hesap açık olmalı ve Blizard uygulaması ilede hesabı birleştirmen gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı