Xbox Game Pass üyeliğini iptal etsem sorun çıkar mı?

utkuaydin12

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
227
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Discord Nitro için Xbox Game Pass Ultimate almıştım 1 ay olacak yaklaşık. Üyeliği iptal etme bölümüne girince 2 seçenek geldi birinde aboneliği durdurun ve sizden ücret istemeyelim, diğerinde aboneliğinizi hemen iptal edin ve kartınıza ücreti iade edelim yazıyor.
IMG_20200927_205206.jpg

Ben 2.yi seçmek istiyorum fakat daha önce Discord Nitro avantajından yararlandığım için sıkıntı olur mu diye korkuyorum. Bir şey olur mu yoksa Xbox bunu bilerek mi yapıyor?
 
İptal et bence ödemezsen yani tekrar faturalandırılırsa uzun bir süre iptal etme şansın olmuyor kendimden biliyorum
Hocam 2 türlü de tekrar faturalandırma olmayacak. 1. seçenekte üyeliğiniz dolunca sizden para almayalım, 2. seçenekte şimdi iptal edin paranızı iade edelim yazıyor. Ben de daha önce Discord Nitro avantajından yararlandığım için iade edilmesi sonradan bir sorun çıkarır mı diye sordum.
 
İnternette, para iadesi aldığından dolayı Discord'dan yasaklandığını belirten kişiler mevcut. İptal etme sorumluluğu size ait, risk almak istemiyorsanız yalnızca yinelemeyi iptal edin.

Ayrıca, Gamepass iadeleri yalnızca ücretin alındığı ilk birkaç günde kabul ediliyor. 3 hafta oynayayım, iade edeyim derseniz iadeniz kabul edilmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı