Xbox Game Pass üyelikleri 3 aylık alınıyor mu?

kalimera007

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba,
Xbox Game Pass almak istiyorum. Sadece 1 aylık ve 1 yıllık olarak mı satın alabiliyoruz? 3 aylık alabiliyor muyuz?
Bir de Steam pahalılığı dolar sebebiyle bu durumdayken Game Pass bana mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz öneri ve yorumlarınıza açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba,
Xbox Game Pass almak istiyorum. Sadece 1 aylık ve 1 yıllık olarak mı satın alabiliyoruz? 3 aylık alabiliyor muyuz?
Bir de Steam pahalılığı dolar sebebiyle bu durumdayken Game Pass bana mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz öneri ve yorumlarınıza açığım.
Gamepass fiyatına göre hala alınabilir ama zamaninda 30 lirayken 3 yıllık almadığım icin ben cok pişmanım. Steam yerine xboxun kendi marketinde uyguna oyunlar vardi dun bitti onun indirime de oynamak istediğiniz güzel oyunlar varsa alinabilir.

Bu ekonomide zam yemesine rağmen hâlâ almaya değer. Mesela daha dün eklenen Remnant 2 oyunu Steam dolara geçmeden önce 600-700tl civarına satılıyordu. O parayla gidip daha ucuza 3 aylık game pass alsan hem o oyunu hem de daha bir ton farklı oyunu oyanayabiliyorsun.

Eğer durumun varsa stoklamaya çalış, bir bakmışsın 1 ay sonra aylığı 250tl olmuş.

Gamepass fiyatına göre hala alınabilir ama zamaninda 30 lirayken 3 yıllık almadığım icin ben cok pişmanım. Steam yerine xboxun kendi marketinde uyguna oyunlar vardi dun bitti onun indirime de oynamak istediğiniz güzel oyunlar varsa alinabilir.
Peki sadece 1 aylık ve 1 yıllık olarak mı alabiliyoruz hocam?

Bu ekonomide zam yemesine rağmen hâlâ almaya değer. Mesela daha dün eklenen Remnant 2 oyunu Steam dolara geçmeden önce 600-700tl civarına satılıyordu. O parayla gidip daha ucuza 3 aylık game pass alsan hrm o oyunu hem de daha bir ton farklı oyunu oyanayabiliyorsun.
Evet bende böyle düşündüğüm için game pass a yönelmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı