Rehber Xbox Bedava 3 aylık Game Pass

Dediklerinizi yaptım fakat kod kullan kısmında kod gözükmüyor, vpn'i kapatıp devam etsem sonradan çıkar mı, sorun olur mu?

Hocam vpn ile yaptım her adımı fakat kod düşmedi uygulamaya.
Yardım edebilir misiniz bende olmuyor
@Aries hocam özetlemiş:
Proton VPN hesap açıp indirin (proton olmasa da olur güvendiğiniz bir VPN)
NVIDIA uygulamasını açıp sağt üstte profile tıklayarak kod kısmı ile açılan sayfadan kodu alın.
Bilgisayar bölgenizi VPN'nin bölgesine ayarlayın.
Microsoft Store uygulamasında sağ üstte bulunan Profil'e tıklayın ve kod kullan deyin.
Açılan sayfa kodu girin.
Sizden kart bilgisi ve adres istemesi durumunda sayfayı doldurup alın.

Burada çıkan sorunlar arasında adres kabul etmemesi kart kabul etmemesi gibi sorunlar var. Bunlar için papara/Nays gibi kart kullandım oldu yazan oldu. Adres konusunda sanırım posta kodu önemli. Bilgilerim bu şekilde.

Bu olmazsa bir şey diyemem ben de böyle yaptım çünkü.

dediklerinizi VPN ile yaptım fakat buradaki gibi hiç bir kod görünmüyor
resim_2024-06-05_125129688.png

ve ben gmail hesabı nvidia hesabı falan hepsini vpn ile açmama rağmen nvidia hesabında profili göstere tıklayınca tr-tr sayfası açılıyor

dediklerinizi VPN ile yaptım fakat buradaki gibi hiç bir kod görünmüyorEki Görüntüle 2213553

ve ben gmail hesabı nvidia hesabı falan hepsini vpn ile açmama rağmen nvidia hesabında profili göstere tıklayınca tr-tr sayfası açılıyor
Ben vpn ile yeni hesap açmadan direk uygulamaya girince verdi kodu hocam maalesef bir bilgim yok bende üstte yazdığı gibi yaptım.

Kodu aldım ama etkinleştirmek için kredi kartı girmek gerekiyor ama kredi kartını kabul etmiyor herşeyi doğru girmeme rağmen. Tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin diyor.

"Kodunuzla birlikte gönderilen yönergeleri kontrol edin. Kodu farklı bir web sayfasında veya cihazda kullanmanız gerekebilir veya bu kodu kullanmak için uygun olmayabilirsiniz." hatası alıyorum kodu girince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı