berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #1 RAM 16 GB 3200MHZ Ekran kartı RTX 3060 LAPTOP GPU İşlemci I7 11800H Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler.
Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #2 berke097 dedi: Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hitman Trilogy.
berke097 dedi: Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hitman Trilogy.
Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 berke097 dedi: Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tomb Raider Definitive Edition.
berke097 dedi: Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tomb Raider Definitive Edition.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #4 Croxie dedi: Hitman Trilogy. Genişletmek için tıkla... Hitman serisine baştan başlamalı mıyım? Hikayesi tüm oyunlarda kaldığı yerden devam ediyor mu? Charlie23 dedi: Tomb Raider Definitive Edition. Genişletmek için tıkla... Hocam Tomb Raider 2013 versiyonunu PS3'te biraz oynamıştım pek benlik bir oyun değil. Yinede teşekkür ederim.
Croxie dedi: Hitman Trilogy. Genişletmek için tıkla... Hitman serisine baştan başlamalı mıyım? Hikayesi tüm oyunlarda kaldığı yerden devam ediyor mu? Charlie23 dedi: Tomb Raider Definitive Edition. Genişletmek için tıkla... Hocam Tomb Raider 2013 versiyonunu PS3'te biraz oynamıştım pek benlik bir oyun değil. Yinede teşekkür ederim.
niksatrem Centipat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #5 Battlefield serisini denemelisiniz.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #6 niksatrem dedi: Battlefield serisini denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında Battlefield hep aklımda var. Çünkü Hardline oyunu yarıda kalmıştı sönük bir oyun ama bitirmek istiyorum açıkçası teşekkürler.
niksatrem dedi: Battlefield serisini denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında Battlefield hep aklımda var. Çünkü Hardline oyunu yarıda kalmıştı sönük bir oyun ama bitirmek istiyorum açıkçası teşekkürler.
Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #7 berke097 dedi: Aslında Battlefield hep aklımda var. Çünkü Hardline oyunu yarıda kalmıştı sönük bir oyun ama bitirmek istiyorum açıkçası teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Abi benim, dediğim daha farklı daha iyi fazlasıyla aksiyonli yapmışlar 2019 da çıkmış oyun.
berke097 dedi: Aslında Battlefield hep aklımda var. Çünkü Hardline oyunu yarıda kalmıştı sönük bir oyun ama bitirmek istiyorum açıkçası teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Abi benim, dediğim daha farklı daha iyi fazlasıyla aksiyonli yapmışlar 2019 da çıkmış oyun.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #8 Charlie23 dedi: Abi benim, dediğim daha farklı daha iyi fazlasıyla aksiyonli yapmışlar 2019 da çıkmış oyun. Genişletmek için tıkla... Yani Definitive Edition'da hikaye değişti mi? yoksa Grafik olarak bir değişiklik mi var?
Charlie23 dedi: Abi benim, dediğim daha farklı daha iyi fazlasıyla aksiyonli yapmışlar 2019 da çıkmış oyun. Genişletmek için tıkla... Yani Definitive Edition'da hikaye değişti mi? yoksa Grafik olarak bir değişiklik mi var?
Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #9 berke097 dedi: Yani Definitive Edition'da hikaye değişti mi? Yoksa Grafik olarak bir değişiklik mi var? Genişletmek için tıkla... Her şey değişti daha iyi yapmışlar baştan aşağı yenilenmiş versiyon.
berke097 dedi: Yani Definitive Edition'da hikaye değişti mi? Yoksa Grafik olarak bir değişiklik mi var? Genişletmek için tıkla... Her şey değişti daha iyi yapmışlar baştan aşağı yenilenmiş versiyon.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #10 Charlie23 dedi: Her şey değişti daha iyi yapmışlar baştan aşağı yenilenmiş versiyon. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam listeme alayım o halde.
Charlie23 dedi: Her şey değişti daha iyi yapmışlar baştan aşağı yenilenmiş versiyon. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam listeme alayım o halde.