Hitman Trilogy.Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler.
Oynadığım oyunlar; Crysis serisi, Far Cry 5, Doom Eternal bu oyunlar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler.
Hitman serisine baştan başlamalı mıyım? Hikayesi tüm oyunlarda kaldığı yerden devam ediyor mu?Hitman Trilogy.
Hocam Tomb Raider 2013 versiyonunu PS3'te biraz oynamıştım pek benlik bir oyun değil. Yinede teşekkür ederim.Tomb Raider Definitive Edition.
Aslında Battlefield hep aklımda var. Çünkü Hardline oyunu yarıda kalmıştı sönük bir oyun ama bitirmek istiyorum açıkçası teşekkürler.Battlefield serisini denemelisiniz.
Aslında Battlefield hep aklımda var. Çünkü Hardline oyunu yarıda kalmıştı sönük bir oyun ama bitirmek istiyorum açıkçası teşekkürler.
Yani Definitive Edition'da hikaye değişti mi? yoksa Grafik olarak bir değişiklik mi var?Abi benim, dediğim daha farklı daha iyi fazlasıyla aksiyonli yapmışlar 2019 da çıkmış oyun.
Yani Definitive Edition'da hikaye değişti mi? Yoksa Grafik olarak bir değişiklik mi var?
Tamamdır hocam listeme alayım o halde.Her şey değişti daha iyi yapmışlar baştan aşağı yenilenmiş versiyon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.