Arkadaşlar sorum tam olarak başlıktaki gibi. Xbox Game Pass Ultimate üyeliğini alırsam RDR2'yi PC'de oynama imkanım oluyor mu? (Ultimate'de konsol/PC hepsine sahip oluyorsunuz deyince emin olamadım)
Bir de yine Xbox Gp'de Metro Exodus var ancak sadece ana oyun. Eğer DLC'leri boş verip Gp'den oynamak istersem 5.90₺ verip sadece ana oyunu oynayabiliyorum. Ancak DLC'ler oynamaya değerlerse Steam'den 151₺'ye exodus Gold Edition alsam mı diye de arada kaldım.
Kısacası DLC'ler için Exodus'a 151₺ vermek mi yoksa 5.90₺'ye sadece ana oyunu oynamak mı?
(Son olarak 30 Haziran'da Metro Exodus Gp'den kalkıyor diye bir şey gördüm doğru mudur bu?)
Yaklaşık 1 yıllık gamepass mı yoksa metro exodus mu sorusunu sormak daha mantıklı.
DLC'ler 6-7 saat daha oynama süresi vaat ediyorlar, bence internetten izle. Kalkma konusuna gelirsek öyle bir şey bulamadım. Olsaydı haber ederlerdi.
Yaklaşık 1 yıllık gamepass mı yoksa metro exodus mu sorusunu sormak daha mantıklı.
DLC'ler 6-7 saat daha oynama süresi vaat ediyorlar, bence internetten izle. Kalkma konusuna gelirsek öyle bir şey bulamadım. Olsaydı haber ederlerdi.
Vallahi sınavdan sonra bilgisayarımı açıyorum bende. AMD 3 aylık üyelik vermişti bende metro indireceğim direk. Büyük ihtimalle Temmuz'un ortalarında gider çünkü.
Yani 151₺ ye DLC'lerle beraber Metro Exodus'u almaktansa 5.90₺ Game Pass'i al oradan ana oyunu oyna DLC'lere o kadar para farkı vermeye değmez izlemek daha mantıklı diyorsunuz öyle mi? Bu konularda biraz takıntılı biriyimdir de ondan üzerine düşünüyorum.
Hani o DLC'ler aradaki fiyat farkına değer mi acaba diye düşünmeden edemedim çünkü.