Xbox Game Pass Ultimate başka hesaba aktarma

Emre2112

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050
i5 11.nesil 2.4 ghz
16 gb ram
Gaming laptop
Merhaba. Geçenlerde Xbox Ultimate aldım bir hesabıma. Peki bu hesap dışında kendi ana hesabımda oynayabiliyor muyum yoksa sadece aldığım hesapta mı kullanıyor? Arkadaşım yapıyordu yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir hocam. Deneyebilirsiniz. Biz ise PC ve konsolda yapmıştık.

Xbox ile de deneyebilirsiniz.

Konsol için:
Game Pass Ultimate olan hesabı giriş Xbox'ı yapacaksın. Ayarlardan yapıyorsun. Bu sayede konsolda açtığın her hesapta Game Pass Ultimate kullanabilirsin.
PC için:
Game Pass Ultimate olan hesabı açacaksın. Sonra Game Pass Ultimate kullanmak istediğin hesaba geçip kullanacaksın. Her iki hesapta açık kalacak. Eskiden yapmıştım. Şu an oluyor mu bilmiyorum.

Xbox ile de deneyebilirsiniz.

Şu an telefonda Ultimate olan hesabım açık, PC'de ana hesabım.

Konsol için:
Game Pass Ultimate olan hesabı giriş Xbox'ı yapacaksın. Ayarlardan yapıyorsun. Bu sayede konsolda açtığın her hesapta Game Pass Ultimate kullanabilirsin.
PC için:
Game Pass Ultimate olan hesabı açacaksın. Sonra Game Pass Ultimate kullanmak istediğin hesaba geçip kullanacaksın. Her iki hesapta açık kalacak. Eskiden yapmıştım. Şu an oluyor mu bilmiyorum.

Kullanmak istediğim hesaba neden gireceğim? Yani her iki hesapta nasıl açık kalacak? Xbox'a sadece 1 tane hesaptan girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol için:
PC için:

Şu anda PC'deki Xbox uygulamasında ana hesabım açık (Pass olmayan) telefonumdaki Xbox uygulamasında da Pass olan hesabım açık. Şimdi ne yapmam lazım?

Bilgisayar ile mi konsol ile mi deniyorsunuz?

Bilgisayardan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı