Xbox Game Pass Ultimate Discord bugu

pitonasyaS

Decapat
Selam Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ama avantajlar da Discord Nitro gelmedi, arkadaşlarım bug olduğunu söyledi ama ne yapıcağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 232
Aynı hatayı ben de alıyordum önerim telefonuna Xbox Game Pass'ı yükle oradan avantajlara bak ve göreceksin Discord Nitro'yu, Ultimate Pass aldığınızdan da emin olun arkadaşlar ben öyle yaptım oldu telefondan yine kredi kartı isteyecek ama merak etmeyin hiçbir ücret yok umarım işinize yarar

Aynı hatayı ben de alıyordum önerim telefonuna Xbox Game Pass'ı yükle oradan avantajlara bak ve göreceksin Discord Nitro'yu, Ultimate Pass aldığınızdan da emin olun arkadaşlar ben öyle yaptım oldu telefondan yine kredi kartı isteyecek ama merak etmeyin hiçbir ücret yok umarım işinize yarar

Yükledim almış gözüküyorum ama avantajlarda yine sadece DLC var :/

Sorunu çözdüm. Çözemeyen varsa 18+ olmayan hesabınızdan yaptığınız Game Pass Ultimate satın alımının iadesini gerçekleştirin. 1-2 gün içinde para kartınıza gelir. Yeni bir hesap oluşturun ve doğum tarihini 18 yaş üzeri yapın. O hesap üzerinden satın aldıktan sonra Xbox uygulamasındaki avantajlar bölümündeki Discord Nitro seçeneğinden size bir link verecek. Ona tıklayarak nitronuzu kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı