O Onur9898 Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 73 7 Eylül 2020 #21 Alamayan arkadaşlar için yaklaşık 10 adet alım yaptım hotmail açmanız daha iyi olacaktir gmaillerde vs.çıkmayabiliyor
Alamayan arkadaşlar için yaklaşık 10 adet alım yaptım hotmail açmanız daha iyi olacaktir gmaillerde vs.çıkmayabiliyor
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 8 Eylül 2020 #22 Onur9898 dedi: Alamayan arkadaşlar için yaklaşık 10 adet alım yaptım hotmail açmanız daha iyi olacaktir gmaillerde vs.çıkmayabiliyor Genişletmek için tıkla... Verdikleri nitro linkinin geçerlilik süresi var mı acaba? Yoksa birkaç tane daha alacağım da.
Onur9898 dedi: Alamayan arkadaşlar için yaklaşık 10 adet alım yaptım hotmail açmanız daha iyi olacaktir gmaillerde vs.çıkmayabiliyor Genişletmek için tıkla... Verdikleri nitro linkinin geçerlilik süresi var mı acaba? Yoksa birkaç tane daha alacağım da.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 8 Eylül 2020 #23 AkınC dedi: Verdikleri nitro linkinin geçerlilik süresi var mı acaba? Yoksa birkaç tane daha alacağım da. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam kampanyanın bitme tarihi ile aynıydı.
AkınC dedi: Verdikleri nitro linkinin geçerlilik süresi var mı acaba? Yoksa birkaç tane daha alacağım da. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam kampanyanın bitme tarihi ile aynıydı.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 9 Eylül 2020 #24 pchz.dnz dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kampanyanın bitme tarihi ile aynıydı. Genişletmek için tıkla... Onu da düşünmüşler yani. Öyle bir şey olmasaydı zaten stoğu falan yapılırdı. Şuan çoğu discord sunucusunda 6tl ye alıp 10tlye satanları görüyorum O zaman en iyisi kampanya bitmeden bi kere daha almak herhalde
pchz.dnz dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kampanyanın bitme tarihi ile aynıydı. Genişletmek için tıkla... Onu da düşünmüşler yani. Öyle bir şey olmasaydı zaten stoğu falan yapılırdı. Şuan çoğu discord sunucusunda 6tl ye alıp 10tlye satanları görüyorum O zaman en iyisi kampanya bitmeden bi kere daha almak herhalde