Çözüldü Xbox Game Pass Ultimate ile Discord Nitro aldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asklepios14

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass Ultimate ile Discord Nitro aldım ancak Discord üzerinden abonelik bilgilerime geldiğimde faturalandırma bilgisi altında 27 TL kesileceği yazıyor. 3 aylık ücretsiz Nitro avantajından faydalanırken acaba bir hata mı yaptım yoksa bu şekilde yazması normal mi? Bir de ben bu 3 aydan sonra aboneliğimin devam etmesini istemiyorum. Şu anda aboneliğimi iptal et yaparsam aboneliğim 3 aylık ücretsiz Nitro'dan faydalandıktan sonra mı iptal olur yoksa bu avantajdan da mı faydalanamam?

Çözüm

Merhaba, 27 TL büyük ihtimalle 3 ay sonrasında kesilecektir. Üyeliğininizin 3 ay sonrasında sonlanmasını istiyorsanız ayarlar > abonelikler kısmına giderek aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Daha sonrasında tekrardan ayarlar > faturalandırma kısmına gelerek kayıtlı olan kartınızı silebilirsiniz. Abonelikler kısmında iptal ederken korkmayın nitronuz gitmeyecektir

Merhaba, 27 TL büyük ihtimalle 3 ay sonrasında kesilecektir. Üyeliğininizin 3 ay sonrasında sonlanmasını istiyorsanız ayarlar > abonelikler kısmına giderek aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Daha sonrasında tekrardan ayarlar > faturalandırma kısmına gelerek kayıtlı olan kartınızı silebilirsiniz. Abonelikler kısmında iptal ederken korkmayın nitronuz gitmeyecektir

Çözüm
Kanka 3 aydan sonra 27 TL kesecek yani, sen 3 ay kullan ama Nitro bitmeden 1-2 gün içerisinde Nitro'yu iptal et para kesmeden normal devam edeceksin.

Şu şekilde gözüktüğü için çekindim biraz.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-17_201108452.png
    77,4 KB · Görüntüleme: 134

İptal etmek istediğimde şu şekilde bir yazı çıkıyor. Ya Discord'un açıklamaları pek net değil ya da ben bugün bir şeyleri kavramakta zorlanıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-17_201219516.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…