Xbox Game Pass Ultimate ininal kart ile alınamama sorunu

The Castle

Centipat
Katılım
4 Ağustos 2019
Mesajlar
3
Microsoft Store'da Xbox Game Pass Ultimate satın alıcaktım, ilk ay 5.90 TL ve diğer ay da 84.99 TL olacağını söylüyor. Benim amacım ilk ay kullanmak, fakat ininal kartımda 8.00 TL olmasına rağmen satın alma tuşuna bastığımda;
''Başka bir ödeme yöntemi kullanın
Bu satın alma işlemi için onay alınamadı. Sorularınız varsa, lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurun.''

Böyle bir hata karşıma geliyor, başka bir arkadaşa sorduğumda o ininal kartla sıkıntısız bir şekilde aldığını söylüyor, tam olarak anlayamadım olayı. Bunu çözmenin bir yolu var mı?
 
Geçen ay ininal ile yapmıştım.Belki sistemde sorun vardır.Bu arada gamepass ultimate satın alırsan 4-5 gün önce iptal et.Son güne bırakırsan benim gibi 85 tl bayılırsın.
 
Hesabıma tekrar yükleme yaptım yaklaşık 12.00 TL oldua, fakat bu seferde ;
Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün
Bu işlem onaylanmıyor.

diye hata verdi.
Yurt dışı "e-ticaret" onayı istiyor olabilir. Bende de"kart bilgileri verdiğiniz bilgilerle uyuşmuyor" gibi bir hata veriyordu. Ziraat hesabıma girip "Yurt dışı" ve "Yurt içi" sekmesi altında "e-ticaret"i aktif ettim. 15 dakika sonra denedim oldu. Alışverişten sonra tekrar kapattım.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı