İptal edebilirsiniz. Ayrıca ne ummuştunuz ne bulamadınız gayet güzel bir teklif.Başlıkta da gördüğünüz gibi dostlar, nasıl iade edebilirim veya iade edebilir miyim? Daha bugün aldım, beklediğim gibi değildi arkadaşlarımın bana anlattığıyla alakası yokmuş.
Microsoft aboneliğinizi iptal etme
Microsoft Hesabı Microsoft Store
Bu makale ücretsiz deneme sürümleri, Xbox Live ve Microsoft 365 gibi Microsoft aboneliklerinizi iptal etme adımlarını kapsar.
Microsoft aboneliğinizi iptal etmek için
- Hizmetler & abonelikleri 'ne gidin ve aboneliğinizi satın alırken kullandığınız Microsoft hesabıyla oturum açın.
- Aboneliğinizi bulun ve Yönet'i seçin. Yönet yerine Yinelenen ödemeyi aç seçeneğini görürseniz Sorun Giderme bölümüne geçin. Aksi takdirde 3. adıma geçin.
- Sonraki sayfada, aboneliğinizin türüne bağlı olarak İptal Et ‘i ya da Yükselt veya İptal Et'i seçin.
- İptal işlemine devam etmek için sayfadaki yönergeleri izleyin.
Ben EA Play için almıştım A Way Out oynamak için yanında da başka oyunlarda var onları da oynarım diyordum lakin A Way Out oynayamadığım için iade edip Steam'den EA Play satın alma kararı aldım.İptal edebilirsiniz ama iadeyi bilmiyorum. Ayrıca ne ummuştunuz ne bulamadınız gayet güzel bir teklif.
Yakında Game Pass'a EA Play gelecek yani EA Play oyunlarını Game Pass'de oynayabileceksiniz.Ben EA Play için almıştım A Way Out oynamak için yanında da başka oyunlarda var onları da oynarım diyordum lakin A Way Out oynayamadığım için iade edip Steam'den EA Play satın alma kararı aldım.
Bana önümüzdeki yaz gelecek dediler.Yakında Game Pass'a EA Play gelecek yani EA Play oyunlarını Game Pass'de oynayabileceksiniz.
Hocam 2021'de gelecek dedi Microsoft.Bana önümüzdeki yaz gelecek dediler.
Bana önümüzdeki yaz gelecek dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.