Xbox Game Pass Ultimate oyun önerileri

cboyn

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hem PC'de hem de Xbox'ta Game Pass'im var ama oynayacak bir şey bulamıyorum. Çok eski ve ağır ilerleyen oyunlar olmasın, oynarken cidden içine çekecek, uzun saatler sıkılmadan oynatacak oyun önerileri yapar mısınız? Aklıma gelen oynadığım oyunları yazıyorum onlar dışında önerebilirsiniz.

Resident Evil 2
Resident Evil 3
Far Cry 4-6
Diablo 4
Gears of War 4-5
Battlefield 1
Frostpunk.
Star Wars Jedi survivor.
Mortal Kombat 11.
Road 96.
Superliminal.
The Evil Within 2
Watch Dogs 2
Dead Island 2

Doom oyunları (2016 ve Eternal) hem hızlı hem de bolca aksiyonlu piyasadaki en iyi shooter oyunları bence.

Doom oyunları (2016 ve Eternal) hem hızlı hem de bolca aksiyonlu piyasadaki en iyi shooter oyunları bence.
2016 hangisi?
1751839756704.png

Bu oyunlara bir bakabilirsin:
Clair obscur: Expedition 33.
Mount & Blade II: Bannerlord.
Football Manager 2024.

Bannerlord ve FM pek benlik değil ama Clair Obscur'u oynamayı düşünmüştüm. Herkes çok iyi hatta GOTY falan diyor ama ben biraz gameplayine falan baktım çok sıkıcı gözüküyor. Cidden oynamaya değer mi?

Dead Space Remake
Wolfenstein serisi
Crime Scene Cleaner
Indiana Jones and the Great Circle
Balatro
Age of Mythology Retold
A Plague Tale Requiem - ilk oyunu oynadıysanız oynayın
Control
Dishonored serisi
Mafia Definitive Edition
Ninja Gaiden Sigma Master collection - 1 ve 2 güzeldir

2016 hangisi?
Eki Görüntüle 2529357

Bannerlord ve FM pek benlik değil ama Clair Obscur'u oynamayı düşünmüştüm. Herkes çok iyi hatta GOTY falan diyor ama ben biraz gameplayine falan baktım çok sıkıcı gözüküyor. Cidden oynamaya değer mi?
Açıkçası ben baya sevdim. Oyunları zaten Xbox Gamepass üzerinden oynayacağın için bir şans vermeye değer bence. Bir başla beğenmezsen silersin yeni oyunlara geçersin. Eğer indirmekle uğraşmak istemiyorsan ve arada kaldıysan Youtube'dan Türkçe let's play videolarını izle beğenirsen indirip oynarsın.
Birde şu oyunlara da bakmanı tavsiye ederim:
Assassin's Creed Valhalla, Odyssey
Dishonored 1 ve 2
Mass Effect Legendary Edition

2016 yok sanırım. Bu arada Black Ops 6 öneririm eğer hızlı shooter oyunlarını seviyorsan.

Dead Space Remake
Wolfenstein serisi
Crime Scene Cleaner
Indiana Jones and the Great Circle
Balatro
Age of Mythology Retold
A Plague Tale Requiem - ilk oyunu oynadıysanız oynayın
Control
Dishonored serisi
Mafia Definitive Edition
Ninja Gaiden Sigma Master Collection - 1 ve 2 güzeldir

Açıkçası ben bayağı sevdim. Oyunları zaten Xbox Game Pass üzerinden oynayacağın için bir şans vermeye değer bence. Bir başla beğenmezsen silersin yeni oyunlara geçersin. Eğer indirmekle uğraşmak istemiyorsan ve arada kaldıysan YouTube'dan Türkçe let's play videolarını izle beğenirsen indirip oynarsın.
Bir de şu oyunlara da bakmanı tavsiye ederim:
Assassin's Creed Valhalla, Odyssey
Dishonored 1 ve 2
Mass Effect Legendary Edition

Biraz geç cevap veriyorum ama hepsi için teşekkürler. Clair Obscur'u da hazır Game Pass'deyken deneyebilirim belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı